Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
GratulujęHej Dziewczyny
Ja też byłam dzisiaj na badaniach prenatalnychi też wszystko OK. NT 1,2
Krew pobrana ale nie wiem kiedy będą wyniki lekarz a mi sms-a wysłać
maluszek tak się ruszał że lekarzowi ciężko było go zmierzyć
heheh oczywiście lekarz cały czas twierdzi że będzie chłopiec
Jestem szczęśliwaNa USG był mój mąż i moi rodzice pierwszy raz usłyszeli bicie serduszka maluszka
A co do L4 to ja już ponad miesiąc odpoczywam w domua i już 5 tydzień wymiotuję więc nic się nie zmienia hehe. Dzisiaj na obiad racuchy zrobiłam bo już od paru dni za mną chodziły
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciukasy za kolejne![]()
O matko racuchy! Chyba zaraz będę nad patelnią stała![]()
Dziewczyny przeprszam, że na tym wątku ale mam pytanie dotyczące przeziębienia. Czy mogę stosować syrop prawoślazowy i maść rozgrzewającą (ziołową) na klatkę piersiową?
HejGratuluję dziewczyny udanych wizyt
![]()
Mar-tuśka mi lekarz przepisał pini na przeziębienie ( a pini to chyba to samo co prawoślazowy), więc chyba jest ok. co do maści to nie wiem, proponowane miałam bańki
lusia7 myślałam, że takie rzeczy to tylko u nas, ale widać, że nie :/ współczuję sytuacji
dziś pokonałam swego lenia - umyłam 4 okna, zmieniłam firanki i pościel i zaczęłam sprzątać łazienkę na górze. No i teraz brzuch tak mnie boli, że szokjutro czeka na mnie bigos, w weekend ciasto, a w poniedziałek ryba w cieście, karp i sałatka i już koniec. resztę sprzątania mężowi zostawiam
![]()