reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Cześć, cześć ;-) czytałam posty i widzę że sporo z Was pisało o rajstopach ciążowych. Nie wiedziałam, że H&M takie ma... Byłam tam dziś i wyszłam zła bo nie mieli h&M mama tylko zwykły h&m :wściekła/y: a taką miałam nadzieję, że sobie coś dziś kupię i dupa wielka. A nie chciało mi się po pracy lecieć do dużego H&M w centrum, tam bankowo byłby ciążowy. Może faktycznie na allegro kupię.
Limonka kryzys jakiś? Może jutro będzie lepszy dzionek.

Wiola i małgorzatka i pola
mnie to wkurza jak ktoś mówi, że ciążą to nie choroba w takim sensie jakbyśmy udawały, że jest nam źle, niedobrze i wszystko boli. Bo to takie lekceważące a ja znam mało dziewczyn, które w ciąży czuły się świetnie. Większość zdycha. Mojej mamie się zdarzą mówić, że ciążą to nie choroba wrrr

jagódka
i jak po tej nospie daj znać? Ja dziś czułam kłucie na dole w podbrzuszu cały dzień. Może dlatego, że siedziałam i spodnie mi się w brzuch wpinały :-(

reklama
Dziewczyny boli mnie bardzo ale to bardzo noga na zgieciu I nie jest to kolano tylko tylnia czesc nogi na wysokosci wlasnie kolana..nie mam pojecia co to..wczoraj spac nie moglam z bolu a dzis kuleje przy siadaniu ..schodzeniu po schodach bol niemozliwy ..co to moze byc??

No i przyszla kolej na mnie :/ dzisiaj ja mam okropny dzien chodze i rycze bez powodu a na dodatek moj m obrywa:/ dodatkowo ten brzuch mnie pobolewa caly czas ale mam nadzieje ze wszystko jest dobrze.

Limonka jeśli cię to pocieszy, to ja w czwartek ryczalam pół wieczora... Niestety hormony nam buzuja i tak to jest....

Minisiu, ja się ostatnio obudziłam z megabolącą łydką, nie wiem co ja w nocy robiłam, ale normalnie jakby mięsień był nadwyrężony. Na szczęście jakoś to rozchodziłam:baffled:
Katka, dzięki przeszło wczoraj.

reklama
elifit super!

dziekuje dziewczyny dzis jest lepiej w nocy spalam a noga mniej boli, jak posiedze to musze rozchodzic ale juz normalnie moge chodzic bo wczoraj to byl 3 dzien i najgorszy :no:

limonka jak dzis???

Do góry