Dziewczyny jesteście niesamowite, produkujecie posty z prędkością światła

nie sposób mi Was ogarnąć mimo, że jestem na L4
pytałyście o witaminy. Ja też nic nie biorę. Moja gin jest chyba przeciwniczką, kazała mi tylko kontynuować kwas foliowy, duphaston i luteinę mimo, że wizyta była już w 14tc. W poprzedniej ciąży na tym etapie miałam już wszystko odstawione i brałam Femibion Natal 2. Widać co lekarz to obyczaje.
To samo dotyczy adresu na L4. W większości gabinetów zawsze mnie pytano czy adres zameldowania jest tym pod którym będę przebywać. Jak mówiłam, że nie to wpisywali jaki podałam. U tej gin sugerowałam, że zameldowania jest niewłaściwy (przeprowadzka w listopadzie) i że będę gdzie indziej, ale mówią, że bez przesady i piszą z dowodu, więc już sama nie wiem. Najwyżej rodzice będą w drzwiach kłamać, że poszłam do lekarza
Również uwielbiam książki. Ostatnia wkręcam się w biografie znanych ludzi. Właśnie połknęłam Jackie Kennedy Onnasis i nie wiedziałam, że ona też ciążowo tak wiele przeszła - pierwsze dziecko urodziło się dużo za wcześnie i nie przeżyło, a ostatnie czwarte, zmarło 39h po porodzie.
Tak jak niektóre z Was cierpię z powodu nart. Uwielbiam jeździć i to już drugi sezon bez. Mąż też. Namawiam go aby wybrał się ze znajomymi, mówię, że ja też pojadę pospacerować, a on że nie, że nie chce aby mi było przykro :-)
Nie mam doświadczenia z mamą i teściową, więc jestem ciekawa jak będzie. Pewnie nikt mi się nie wprowadzi do domu, bo teściowa 120km, niemobilna i z teściem, który sobie nawet kanapki nie zrobi, a moja mama 10km dalej, pracująca, więc pewnie tylko wizyt częstych, ale krótkich będę się spodziewać. Martwi mnie tylko jak sobie poradzę z uwagami na temat zajmowania się dzieckiem - jestem bardzo mało asertywna. Moja mama jest bardzo nowoczesna i np. w słoiczkach dla dzieci nie widzi nic złego, ale teściowa... już puszcza teksty, że pampersy to zło, tetra najlepsza, no i gotowanie to tylko własne z własnoręcznie uprawianego ogródka
Ponawiam pytanie odnośnie połówkowego. Na jaki tc/dc Wam wyznaczono? Mi dopiero na ostatni dzień 22tc i to mnie baaardzo martwi:-(