reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Cześć Dziewczyny!
Dziś tyle tematów poruszyłyście, że w życiu nie ogarnę wszystkiego :-D
Witam nową mamę :tak:

Chorym zdrówka życzę, u mnie w domu też wylęgarnia zarazków. Z małą byłam wczoraj u lekarza, stwierdził, że kaszel ma tylko przez katar i, że może do przedszkola iść, ale w nocy tak gruźlik kaszlał, że została dziś w domu. Za to M. ma zapalenie gardła, to akurat chyba ja mu sprzedałam - 2 tyg temu miałam to samo :dry:
Myślę, że Vicks nie zaszkodzi, ani Amol.

Haust
- Ninja ma rację zrób bad na tarczycę, bo w ciąży to różnie bywa. Moja mama po 2 ciąży dostała niedoczynności, więc ja trochę stracha mam :zawstydzona/y:

Dużych problemów z suchością rąk nie mam, takie standardowe, w zeszłym roku odkryłam neutrogenę taki malutki krem do rąk dodatkowo pakowany w pudełeczko (Amazon.com: Neutrogena Intensive Repair Hands Cream 15ml: Beauty) - dla mnie nr 1, mój M. miał strasznie suche ręce i też się na tym kremie poprawiło. A ja dodatkowo w ciągu dnia w pracy ciągle myję ręce i często w antyseptykach.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny!
Dziś tyle tematów poruszyłyście, że w życiu nie ogarnę wszystkiego :-D
Witam nową mamę :tak:

Chorym zdrówka życzę, u mnie w domu też wylęgarnia zarazków. Z małą byłam wczoraj u lekarza, stwierdził, że kaszel ma tylko przez katar i, że może do przedszkola iść, ale w nocy tak gruźlik kaszlał, że została dziś w domu. Za to M. ma zapalenie gardła, to akurat chyba ja mu sprzedałam - 2 tyg temu miałam to samo :dry:
Myślę, że Vicks nie zaszkodzi, ani Amol.

Haust
- Ninja ma rację zrób bad na tarczycę, bo w ciąży to różnie bywa. Moja mama po 2 ciąży dostała niedoczynności, więc ja trochę stracha mam :zawstydzona/y:

Dużych problemów z suchością rąk nie mam, takie standardowe, w zeszłym roku odkryłam neutrogenę taki malutki krem do rąk dodatkowo pakowany w pudełeczko (Amazon.com: Neutrogena Intensive Repair Hands Cream 15ml: Beauty) - dla mnie nr 1, mój M. miał strasznie suche ręce i też się na tym kremie poprawiło. A ja dodatkowo w ciągu dnia w pracy ciągle myję ręce i często w antyseptykach.

Też mam ten krem i z drogeryjnych jest najlepszy, aczkolwiek nie radzi sobie z moją skórą zimą , za to na lato wiosnę i jesień jak znalazł.
Ech kurczę wykruszyła mi się jedna para na imprezę, niedobrze.. Zrobiłam dziś pizzerinki na cieście francuskim na próbę i są takie sobie, jednak ciasto francuskie jest be:-p chyba sobie je odpuszczę, bo się wreszcie okaże, że nie ma kto tego jeść, a w zamian zrobię jajka faszerowane, albo te krakersowe kanapeczki - przepis na odpowiednim wątku

mmmm jagódka jajka faszerowane :p Mi znajoma podała łatwy przepis aby żółtka pomieszać z pastami do kanapek lisnera lub odpowiednikami z biedronki. Robiłam z biedronkowymi- dobre (suszone pomidory, oliwkowy, łosoś).

mmmm jagódka jajka faszerowane :p Mi znajoma podała łatwy przepis aby żółtka pomieszać z pastami do kanapek lisnera lub odpowiednikami z biedronki. Robiłam z biedronkowymi- dobre (suszone pomidory, oliwkowy, łosoś).

Też fajny pomysł! Ja faszerowałam żółtym serem z majonezem, innym razem pieczarkami marynowanymi, ogórkami konserwowymi i szynką z majonezem (wszystko oczywiście posiekane blenderem)

reklama
Do góry