Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I co ustaliliście w przedszkolu?Martwi mnie mój synek - w przeciągu 2 tygodni 2 razy zrobił siku w majtki w przedszkoluDziś przedszkolanka mężowi powiedziała, że chyba coś z nim nie tak. Kurcze no - on z tych wołających jest, noce to od początku suche były, a tu teraz to
Najlepsze, że jak z Matim o tym rozmawiałam, to mi powiedział, że pani nie pozwala chodzić siku jak ona czyta bajki![]()
![]()
U mnie zupa tylko czasami, bo oprócz rosolu, pomidorowej, kalafiorowej i ogorkowej nie umiem nic....a jeszcze barszcz czerwony, tylko taki ala chłodnik, ale na ciepło.
Julia witamy spowrotem![]()
może jeszcze kiedyś spróbuję zrobić.
żyjemy sobie z naszą nienarodzoną Kruszyną z dnia na dzień. coraz częściej z nią rozmawiam i mówię, że czekamy niecierpliwie
Wczoraj nie wzięłam witamin, a dziś znowu ból głowy, fakt, że mdłości dużo mniejsze, więc jakiś związek może być.. Idę dziś do gina, bo chyba po luteinie mam jakieś pieczenie. Mam abonament w medicoverze, więc tam się wybiorę, żeby nie wydawać 120zł za wizytę u mojego...