reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

witam
my już po basenie i po sklepie (musiałam znów większe staniki kupić, grrrr). Ola śpi, wstanie zjemy obiadek i lecimy na spacer, bo ciepło u nas

nam Ola wypadła z łóżka od razu pierwszego dnia, podłożony miała materac, taki zwykły piankowy najtańszy i w sumie nawet się nie obudziła...

reklama
witam się niedzielnie... my juz po mamusinym obiadku a rano byłam z Czarującym w kinie na Lego Przygodzie.....film jak dla mnie durny ale małemu się podobał.... za to chyba było za głośno dla maleństwa bo w brzuchu miałam niezłą dyskotekę..:-):-):-)

Witajcie dziewczyny.

U nas Walentynki fajne. Mężowi podobaly sie kupony miłości. . A mmie chlopaki przywitaly różą i tortem czekoladowym. Maz sam robił i wyszedł obłędny.
:-)
A ja mam problem i to dosc poważny. Na lewym nadgarstku wyrósł mi ganglion, taki guzek i jest on bolesny. Dziś mnie tak boli ze każdy ruch ręką powoduje ból. Przeczytałam że jedyne rozwiązanie to punkcja nadgarstka, której nie zrobię w ciąży. Jedyne co mi moze pomóc to założenie szyn w celu unieruchomienia ręki :-(

Ostatnia edycja:
Doti trzeba skierowanie do ortopedy, ciekawe jakie kolejki. A w znieczuleniu można w ciąży? Na razie założyłam bandaż i staram się nie nadwyrezac ręki

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

elifit współczuję bólu :-( A znieczulenie można mieć w ciąży - sama miałam w 7 miesiącu taką typowo ciążową narośl usuwaną właśnie w znieczuleniu

Elifit, ja tez miałam znieczulenie miejscowe w 5 mc. Gotowaliśmy obiad z mężem... jemu wypadła z ręki ciężka szklana pokrywa i rozbiła sie na mojej stopie. Krew sie lała strumieniami. Popędzilismy na pogotowie i tam mnie zszyli ze znieczuleniem miejscowym wlasnie.

Dziewczyny, wlasnie wróciliśmy z festiwalu pizzy w pizzy hut... Najadlam sie baaaardzo :)

Elifit współczuję.
Ja się wieczorami męczę z bólem miednicy, chodzę jak stara babcia, tak mnie pachwiny bolą, i zrosty po laparo też dają popalić, oj chyba mocniej rosnę, bo wszystko tak napieprza:sorry: Byłam dziś z mężem po chemię w tesco trochę pochodziłam, to tera umieram:-(

Dzien dobry mamusie :)

elifit zycze aby bol ustapil I zeby wszystko szybciutko wrocilo do normy :)

makota przykro mi z powodu postawy meza, mam nadzieje ze zmieni swoja postawe:)

U nas ok maluda fika codziennie takze bardzo sie ciesze ze wszystko u niej ok

Milego dnia wam zycze

reklama
Elifit wiesz juz co z ortopeda? Tez slyszalam, ze mozna miec znieczulenie w ciazy. Jak mus to mus.
Minisia dawno Cie nie widzialam...

U mnie teraz etap skurczowy :/ w nocy bola mnie nogi i brzuch. Z tymi nogami to juz mialam, a brzuch pewnie dlatego, ze rosne ;)

W piatek mam to usg i jednak pojde sama ,bo M twiedzi, ze nie dostanie jednak wolnego. Trudno.

Ide zjesc bulke maslana i kefir :p

Milego dnia

Do góry