reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Makota, jego strata! Ja mogę z Tobą iść:-D A Ty pójdziesz ze mną w sobotę:tak:
Minisia, widzę nowy avatar?:tak:
Adaś wstał razem ze mną i harcuje:-) Wstawiłam wreszcie pranie, bo w weekend się nie zebrałam:zawstydzona/y: Muszę włosy pomalować, bo odrost już długi i jakoś szybko mi się ta farba zmyła. No i resztę zdjęć zrobić ufff..pracowity dzień przede mną..
Miłego dnia Dziewczyny!!

Hej dziewczyny,

Dziś już ręka lepiej, pewnie po nocy się poprawiło. Zapisałam się do lekarza dziś po skierowanie i mam nadzieję szybko rozwiązać ten problem. Lepiej żeby udało się z tą punkcją, no bo nie uśmiecha mi się unieruchamiać rękę:eek:

U nas dziś piękne słoneczko :-)
Idę poczytać co u was.

Elifit kochana współczuje! Aby bol przeszedł szybko. :( tulę! I niech szybko Ci pomogą z tą ręką!

Pola nie za dobrze Ci z tą pizzą kochana moja? Zazdroszczę :**

Jagódka, a ja z bólem pleców w krzyżu sie mecze.. Za nim wstanę, to aż mnie mierzi.. Tak boli.

Minisia u mnie synuś też fika, codziennie sie wierci, kopie, puka.. Kochany.. :)

Makota udanej wizyty Ci życzę, i po cichu mysle że Twój M zmieni zdanie.. A myślami będę z Tobą ja. :*

A u nas tez słoneczko.. Moze mycie okien? Zobaczymy.. Narazie muszę isc i śniadanie sobie zrobic :D

Makota, jego strata! Ja mogę z Tobą iść:-D A Ty pójdziesz ze mną w sobotę:tak:Minisia, widzę nowy avatar?:tak:Adaś wstał razem ze mną i harcuje:-) Wstawiłam wreszcie pranie, bo w weekend się nie zebrałam:zawstydzona/y: Muszę włosy pomalować, bo odrost już długi i jakoś szybko mi się ta farba zmyła. No i resztę zdjęć zrobić ufff..pracowity dzień przede mną..Miłego dnia Dziewczyny!!
trochę daleko na to sobotnie USG :p chyba straciłabym całe zapasy pokarmów i płynów :-D

dziękuję dziewczyny, że mnie wspieracie :)

Elifit - powodzenia!

hej dziewczyny.
My po sobotniej imprezce zrobiliśmy sobie leniwą niedzielę ;-) Impreza super, tylko koło 23 zaczął mnie lekko boleć ząb, wczoraj rano ok, ale po południu znowu sie odezwał i wieczorem już nawet dość bolało. Umówiłam się do dentysty, ale dopiero może mnie przyjąć w środę wieczorem więc mam nadzieję, że do tego czasu dam rade wytrzymać:no: Powiedzcie mi od razu co mogę wziąć na ból zęba jakbym już naprawdę nie dawała rady?

Sokoja Paracetamol, Apap. Mam nadzieje zd wytrzymasz do środy!

Ej a mi syn chyba napiera na lewy bok, no tak boli że hej!!! Chyba ze to cos innego.. :/

sokojawspolczuje bol zeba to najgorsze co moze byc ja nienawidze dentysty!!

makotamoze faktycznie nie moze dostac wolnego..bedzie dobrze musi!:)

Ja juz po sniadanku..mnostwo mam na glowie klopotow nie wiem jak to rozgryzc ehh chyba musze isc po porade do biura prawnego..ale zwlekam bo az sie boje myslec jaka lawine to za soba pociagnie..

Minisia, aby te kłopoty sie rozwiązały! Abyś sie nie martwiła! Trzymam bardzo kciuki za Ciebie, bo problemy na głowie to nie fajna sprawa! Plus jesteś przy nadzieji i nie mozesz sie stresowac. :*

reklama
witam mamusie:):):):)

czy wy tez już tak tęsknicie za wiosna jak ja?????:):):)

ech....już mam dość tej szarówki na dworze......

Do góry