reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Witam:) moje dzieciatko tez caly czas szaleje w nocy to mnie ciagle budzila tak dawala czadu i teraz tez :) fika i fika to takie ruchliwe dzieciatko ze szok.Ja juz bym mogla liczyc ruchy :p moj m poczul w sobote pierwszy raz kopniaki :p ale byl szczesliwy az krzyczal "czuje"!! he he :)

Makota wiem ze to przykre :*

Ja pragne juz wiosny... u nas od rana sloneczko tak swieci jak na wiosne :)

reklama
Ja ze słoneczka się cieszę, ale na wiosnę nie czekam. Już teraz ciężko mi zapanować nad alergią i jej skutkami a wiosną to zacznę w okularach przeciwsłonecznych chodzić z klamerką na nosie i maską tlenową :p

Ja wiosnę czuje ze nadchodzi, przez słoneczko, i ptaszki co ćwierkają, tylko ze jeszcze chłodno tu jest, plus wiatry w nocy.

No mój synuś to fika przed moim snem, i rano tak koło 4-5 jak siku mi sie zachce. :)

Ewa66 teraz malutka fika, a co to bedzie dalej jak bedzie kopać mocniej? Hihi. :) no i faktycznie gdy mój maż poczuł pierwszy kopniak to sie ucieszył tez! Takie zaskoczenie w jego oczach. :D

minisia powodzonka z załatwianiem problemów :*

makotka mam nadzieję że mąż zmieni zdanie. Mój ze mną chodzi, nawet synek chodzi oglądać dzidziusia :)

ja na wiosnę czekam, lubię taką pogodę, tylko boje się że jednak mrozy przyjdą i mi kwiatki umarzną, bo tulipany już wybijają z ziemi.

moje też fika, a najbardziej lubi fikać jak mama spać idzie ;)

To tez. Bo dostarczasz mu energi. :) i on wtedy sobie fika. :D a najbardziej mówią po słodkim. :)

A ja czekam na wiosnę (mój to sie boi :D, bo mam chyba 20 par balerinek, i juz sie śmieje, ze moja garderoba bedzie za mała) aaaa współczuje alergikom.. Moja mama tez kicha, tak jak moja babcia.. Pyłki ich dobijają.. Szczerze współczuje. Ja na szczęście po tacie noe jestem alergikiem.

A mój wczoraj kochany mąż ustał w progu, i mówi, o kochanie ale Ci brzuszek urusł.. Ni z gruszki ni z pietruszki. :D

reklama
Normalne, dziecko czuje cukier:tak: Dlatego dobrze przed usg zjeść batonika:-)
Minisiu, oby problemy się rozwiązały:-(
Ja też czekam na wiosnę z utęsknieniem, głównie przez problem z odzieżą:-p Ubieranie Klaudii na dwór też mnie doprowadza do szału, te czapki, szaliki, kozaki, rękawiczki itp..:wściekła/y: U mnie dziś piękne słońce, więc mam jakąś namiastkę. Od razu mam więcej energii do działania.
Ale jestem cip-cippp.. Zamieniłam się z mężem samochodami, a ten do mnie, że mi się przegląd 20-stego kończy.. O f*ck! Kompletnie o tym zapomniałam, dobrze, że zajrzał w papiery, bo by było słabo:szok: Jeszcze jedna żarówka pozycyjna mi padła i tak sobie z nią jeżdżę prawie rok. Trzeba będzie wymienić, bo się na przeglądzie czepią:confused2:
Kupiłam sobie wczoraj szczotkę akumulatorową (taką zamiatarkę) w lidlu, a super! Jedną ręką można sprzątać, teraz zawsze na męża czekałam aż odkurzy, a zazwyczaj na górę mu nie po drodze, więc szczotka na stałe zostanie piętro wyżej, a raz na jakiś czas mężu odkurzaczem przeleci.

Do góry