reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ewa współczuje...
Ja zawsze na pęcherz to stosowałam dużą ilość wody, z cytryną (też duża ilość). I tak zazwyczaj pół dnia na toalecie ze szklanką w ręce. Zawsze też pomagały mi ciepłe okłady, ale nie wiem jak z tym w ciąży. Swędzenie pochwy też zazwyczaj w standardzie :sorry2:
Ale niestety kiedyś skończyłam na antybiotyku przez prawie pół roku (a raczej kilku różnych). Dopiero wtedy lekarz wpadł na pomysł by posiew zrobić.
Więc szukaj czegoś, gdzie możesz zrobić badanie, a jak nie to szpital. Jak po 5 dniach boli, to nie ma co lekceważyć i zwalczyć dziada.

W ciąży coś zawsze przylezie :-( dowcipne problemy się nasilają choć u mnie na razie cisza i oby tak dalej.

Też bym pojechała zrobić badania bez względu na porę gdyby mnie coś tak męczyło.

Gosia w którym szpitalu można robić badania 24/7???

Zabralam się za obiad. Spaceru dziś raczej nie będzie albo tylko taki po sklepach meblowych.

Ewa - nie wyglupiaj sie i jedz do tego szpitala. Jak Cie poloza, to polezysz pod opieka lekarzy i uwierz mi, bedziesz o niebo spokojniejsza !

Ewa trzymamy kciuki :) bedzie dobrze, tak jak dziewczyny mowia skoro przez tyle dni nie ma poprawy to chyba szpital jest lepszym wyborem niz mekka.

dziewczynki a jak tak z innej beczki...czy ruszacie cos z wyprawka?bo ja nie mam pojecia co i jak.jakie np butelki kupic czy cos :( jakie wanienki itd :( pomozcie cos...chce zaczac cos kupowac poki mam jakas kase, po botem ide na zwolnienie kasy mniej bedzie a ta co mam rozpierdziele :(

reklama
Ja pierdziele jak aie pięknie przejasnilo i mnie. Słońce :)
Ewa na pewno intymna infekcja dołożyła swoje. Jedz do szpitala. Ja w pierwszej ciąży leżałam bo właśnie mialam paskudna infekcje moczowa i intymna. Trzymam kciuki :*

Ostatnia edycja:
Do góry