reklama
Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Pola ja oleju lnianego mam zalecone 2 lyzki. Tym razem do platkow owsianych na sniadanie. Wczesniej mialam na czczo 1lyzke a 2 w salatkach
U
użytkownik 902
Gość
Ja biorę taką dawkę jak Elifit, gin mi powiedział, że 1 tabletka nic nie daje na skurcze i raczej działa jak placebo i powiedział, żebym brała min.3 tabletki.
Dobra, chyba ogarnęłam resztę za małych ubrań po Klaudii, jeszcze muszę obfocić to, co uprałam, więc idę prasować.;-) Ech, chciałabym się tego pozbyć hurtem
Dobra, chyba ogarnęłam resztę za małych ubrań po Klaudii, jeszcze muszę obfocić to, co uprałam, więc idę prasować.;-) Ech, chciałabym się tego pozbyć hurtem

pola.
Pola ja oleju lnianego mam zalecone 2 lyzki. Tym razem do platkow owsianych na sniadanie. Wczesniej mialam na czczo 1lyzke a 2 w salatkach
Ojej, nie wyobrażam sobie dodawania go do sałatek bo jest pieronsko niedobry
Chociaz jak zaczynałam przygodę z tym olejem to kupowałam taki z polki z hipermarketu. Był przeokropnie gorzki. Dopiero gdy zaczęłam kupować w sklepie ekologicznym (tam zawsze olej jest przechowywany w lodowce) to zobaczyłam różnice w smaku. Nadal jest niedobry ale juz nie gorzki.
Ja go pije z reguły przed obiadem. Otwieram buteleczkę, biorę dużego łyka i zaczynam jesc obiad zeby zagryźć ten smak
graza06
Dziewczyny jak długo trzeba przyjmować kwas foliowy?
pola.
Dziewczyny jak długo trzeba przyjmować kwas foliowy?
Najważniejszy jest okres przed zajściem w ciaze i cały pierwszy trymestr, ale jesli przejmujesz zestaw witaminowy to przejmujesz go do końca ciąży.
Generalnie suplementacja kwasem foliowym jest zalecana wszystkim kobietom w okresie rozrodczym.
malgorzatkar
wróciłam, przeżyłam
pojechałam uśpić marudkę i co? obudziła się jak wjechałyśmy wózkiem do domu i nici ze spania, a mnie muli po tej glukozie i miałam plan sie z nią położyć... więc kończę kawkę i idziemy na piasek
pojechałam uśpić marudkę i co? obudziła się jak wjechałyśmy wózkiem do domu i nici ze spania, a mnie muli po tej glukozie i miałam plan sie z nią położyć... więc kończę kawkę i idziemy na piasek
U
użytkownik 902
Gość
Godzina prasowania to już nie dla mnie.. muszę poleżeć, ale sporo uprasowałam, cała stertę Klaudii, wszystkie moje i Arka, oprócz jakichś 10 koszul, jest dobrze..
Teraz poleżę chwilę i za jakąś godzinkę trzeba się po Klaudię zbierać. Listonosz przyniósł pisemko z ITD - teść chyba mandat dostał

makota89
Jagódka - pismo z ITD to raczej nie kartka wielkanocna
a z tym magnezem to może i placebo, ale jak nie brałam w ogóle to miałam skurcze, a jak biorę jedną dziennie to nic się nie dzieje. może tylko tyle mi potrzeba, a może mojej podświadomości
ja zabrałam się za pranie Adasiowych ubranek. nie mam gdzie tego suszyć, więc pewnie zejdą mi jeszcze ze 2 dni. ułożyłam jego ubranka do szafki i powiedziałam do M.: zobacz, Adaśko się wprowadza
jego mina bezcenna
na obiad zrobię hamburgery, ale ze swojskich kotletów. jakoś mnie tak naszło... zawsze miałam problem z kupnem bułek, a dziś mi się trafiły więc postanowiłam wykorzystać okazję
chyba w końcu ciepło się robi
ja zabrałam się za pranie Adasiowych ubranek. nie mam gdzie tego suszyć, więc pewnie zejdą mi jeszcze ze 2 dni. ułożyłam jego ubranka do szafki i powiedziałam do M.: zobacz, Adaśko się wprowadza

na obiad zrobię hamburgery, ale ze swojskich kotletów. jakoś mnie tak naszło... zawsze miałam problem z kupnem bułek, a dziś mi się trafiły więc postanowiłam wykorzystać okazję
chyba w końcu ciepło się robi
reklama
Gosia i Bartek
Pola jest specyficzny. Ja na czczo lyzka w 1 rece w drugiej kubek z ciepla woda z cytryna. Dziala. Wazne jest aby kupowac w ciemnej butelce szklanej a nie plastikowej. Oleofarm jest oki. Trzeba tylko pamietac aby na nim nie smazyc. Mozna dodac do koktajli owocowych, ale nie bardzo dojrzalych bananow bo to ochyda.