reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
oczywiście masz racje Lilly :) to "na siłę" dodałam tak trochę dla żartu - wiadomo, że nie da sie być na siłę radosnym czy spokojnym. trzeba próbować najpierw osiągnąć spokój, później jakieś bardziej pozytywne emocje.

Kopacz i Haust gratuluję:-):-):-)
Katka, ja równiez czekam cierpliwie chodz nie ukrywam, zę już chciałanym miec to za sobą. Zwłaszcza, ze dzisiaj byłam w szpitalu na takiem "zwiedzaniu" i zapoznaniu się z klimatem oddziału położniczego.

Kopacz i Haust gratuluję:-):-):-)
Katka, ja równiez czekam cierpliwie chodz nie ukrywam, zę już chciałanym miec to za sobą. Zwłaszcza, ze dzisiaj byłam w szpitalu na takiem "zwiedzaniu" i zapoznaniu się z klimatem oddziału położniczego.

A to ja też bym chciała już być po. Tak po cichu. No ale kiedy będzie to będzie. W następny wtorek mam dopiero wizytę u gina.

Gosia trochę lepiej niż wczoraj więc idzie ku dobremu :-)

Kopacz super że już po wszystkim :) gratuluje synka :)

Ja leże, jakiś bol mnie złapał pod lopatką i nie wiem czy to promieniuje od kręgosłupa czy od serca, ale czuje się fatalnie, do tego boli mnie głowa i jest mi niedobrze :/ przepraszam że tylko o sobie :(

seorise masz to samo co ja ostatnio. Weź nospę - powinno pomóc.

Hmmmm moje porządki dzisiejsze przyniosły tylko jakieś pojedyncze skurcze... max 1 na godzinę więc dupa blada :baffled:. Jutro rano do lekarza, w poniedziałek zgłaszam się do szpitala i liczę, że wtorek/środa będzie mój....

i jeszcze nie pisałam gratulacji - Haust gratuluje!! super.

lekka zazdrość :) ale już nie długo - maks 2 tyg i będe miała swojego pierdzioszka małego :)
dzis mi siostra zapowiedziała cesarke :)

sokoja ja właśnie skończyłam gotowanie. zrobiłam leczo i gołąbki, wcześniej zakupy które przytachałam do domu.. i też nic. ani jednego skurcza. takie ściemnianie z tym że mozna cos nie cos przyspieszyć.
zadowolona jestem że żarcie gotowe. upały będą nic nie będę gotować. nogi mi spuchły wyglądaja jak dwa serdelki.. eh a w upale to już będą wielkie serdle.

reklama
zniknęłam na pół dnia i dwa n owe maluchy. Gratulacje w wątku.

lusia7 a jak tam u was teraz? odzywaj sie kochana

ja mam jutro termin i jakos tak dziwnie, bedzie co z tego czy nic?? :DD

nachodziłam się, stopy mnie bola.

Do góry