Dobry
Myślałam, że to tylko moje dziecko włącza syrenkę jak leży samo, ale widzę, że nie. Ale to masakra, czasami ją potrzymam, pomarudzi trochę i zaśnie, albo rozedrze się na dobre, że tylko cyc uspokoi, mimo, że np. jadła 10 min wcześniej.
I kurcze, ktoś mi dziecko podmienił, mała ma pyszczek jak nastolatka. A taką miała ładną buzię....
Dzisiaj mamy pierwszy dzień bez taty. Jak narazie młoda dała mi się wykąpać (poranna aktywność i to wyjątkowo bez syrenki), nawet zrobiłam sobie śniadanie, normalnie pełen sukces. Zaraz ją pakuje do wózka i śmigam do apteki, bo chyba jej zaczyna oczko lekko ropieć, albo bynajmniej ma w jednym więcej śpiochów. Świetlik z tego co pamiętam mówiłyście.
Jagódka fajna kiecka ;-) zdziwił mnie zamek na przodku, ale fajnie, że idzie coś takiego znaleźć ;-)
Graza moja też macha rączkami i nóżkami jak śpi, chyba że właśnie zasypia snem głębokim, to spokój jest. Ale ogólnie strasznie wywija jak leży na pleckach, na boczku nieco mniej.
Elifit mam nadzieję, że starszak już grzeczniejszy. Pewnie chce zwrócić na siebie uwagę.
Katka normalnie zaraz w tyłek dostaniesz z tymi kg !!! Jeszcze Ci pewnie zejdzie przy karmieniu, więc proszę nie płakać

Kopacz, to Makota dobrze prawi, jak nie masz pomysłu powiedz o kuponie do Smyka np. no albo pieluszki (to się zawsze przyda).
Byłyśmy wczoraj u pediatry.... jakoś bez rewelacji kobieta

Mała waży troszku ponad 3800 i tylko non stop słyszę, że szybko przybiera, wczoraj się dowiedziałam, że powinna tyle mieć jak będzie miała miesiąc. Cóż będzie mały klusek. Ale jak patrzę ile Wasze dzieciaczki ważą, to moja to okruszek. No ale jedna z najmłodszych ;-)