reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
U mnie gin powiedzial ze cytologia dopiero jak okres wroci bo tak to zle wyniki wychodza.

U nas prezenty przynosi mikolaj pod choinke nie bylo takiego zwyczaju.

Co kapania razem to nie umiem sobie tego technicznie wyobrazic.

Zdrowka dziewczyny i maluchy niech spia grzecznie:)

Makota nasi to prawdziwi blizniacy. Marchewka jest. Pierdy ogromne i wybudzaja. Noc przerabana na tyle, ze maz sie wybudzil. Zmienil pieluche- niezbyt pelna, sciagnal spiworek i dziec z usmiechem poszedl spac. Maz zabronil mi marchewke mu podac :p

Tusia faceci mają po prostu jakiś dar gdzie się nie ruszą tam nowe znajmości :)

Angelika powiem ci, że takie kąpanie nie jest skomplikowane tyle że musi być druga osoba :) Najpierw wszystko sobie przygotowałąm. Założyłam kostium na tyłek i do wody :) Potem mężu podał mi małą i było pluskanie. On ją zabrał owinąl w ręcznik zaczął trochę wycierać a w tym czasie ja się wytarłam szlafrok i do Julki :) Fajnie było polecam :)

Młoda ma pierwszą drzemkę dzisiaj równo o 7 pobudka. Ciemnica wszędzie ale nie nie bedziemy spać. Nawet poleżeć nie chciała.Zawsze z pół godziny sobie gada a dzisiaj od razu buka była. Ehh do tego pogoda z dupy, leje non stop a miałam do sklepu z małą sie wybrać. Oczy mi się zamykają i nic mi się nie chce. Ależ ja jestem leniem czasami. Jesze w piżamie chodzę.

Miłego dnia :)

Dzisiaj mamy szczepienie,trzymajcie kciuki. Ja chcialam odwlec troche bo rano sciagam mu frida katar i czasen chyrczy ale nic nie wycgodzi wiecej. Maz stwierdzil ze rano kazdy ma jataru troche tym bardziej ze placze na maksa przed snem i kazal nam isc poki w domu wszyscy jeszcze zdrowi. Ha jak zawsze boje sie.....

Kciuki za szczepienie i zdrówko.

U nas jak u GiB, 24 Gwiazdor, a korzenie mam wielkopolskie i tu tak jest.

Wczorajsze wyjście udane, jedzenie było przepyszne. Mały spał całe 3h co jakiś czas bujany przez tatę. Oczywiście w wózku i oczywiście na brzuszku. Także nawet moje 3 dni zbierane 50ml nie było potrzebne.

Za to noc niestety taka jak ostatnie tygodnie, pobudki co 2-3h i tylko cyc wchodzi w grę. Ja przysypiam i budze się po godzinie i go odkładam do łożeczka. Tym sposobem ja się budze co godzinę:/ a kiedyś tak ladnie spał.

Jedno za co go pochwale, wczoraj nie chcial na noc zasnac na cycku, więc go wsadzilismy do łożeczka. Chwilę obkęszał kocyk i zasnął!!!

Dzień dobry
Mel właśnie zapadła w swoją drugą już drzemkę w bujaczku bez noszenia na rękach, bez cycka :-D jaka ulga dla rąk i nóg. Tyle że trzeba ją bujać i oczywiście kołysanki lecą. Ale jakoś mi tak smutno, że nie zasypia mi w ramionach no ale trzeba, bo za chwilę, będzie na to za ciężka. Chyba, że będzie chciała zasypiać na moich kolanach a nie spacerując, to jak najbardziej :tak:

Noc z tych trudnych, Mel wstawała co godzinę. Chyba za gorąco jej było. Ostatnio było zimno więc cieplej ją ubrałam a mąż podkręcił ogrzewanie i masz ci babo cycki z żelaza.

Limonka - super taka kąpiel :tak:

Tusiaczku - cieszę się, że zmiana zaczyna mieć pozytywne skutki :laugh2:

Po drzemce idziemy na spacer i muszę nagrać "spot wyborczy" na zajęcia z wystąpień publicznych :baffled: A wieczorem niemiecki. Tymczasem z zielonej miski ze smutkiem spogląda na mnie wylewające się pranie do prasowania.

Dzień dobry :)

Już myślałam, że hasła do bb zapomniałam, ale w końcu sobie przypomniałam, że niedawno zmieniłam na inne ;P No i jestem :D

Zdrówka dla wszystkich :)

U nas też 6 Mikołaj, a 24 Gwiazdor. Z Wielkopolski jestem :)
I też na mikołajki drobiazg do buta, a pod choinką już porządny prezent :)

Totalny brak pomysłu na obiad :/ Lecę przejrzeć lodówkę i szafki - może znajdę natchnienie ;P

reklama
kornela &&&& za szcepienie

limonka czemu w kostiumie sie kapiesz:sorry:

my po wizycie u pediatry,osluchoowo czysto ,minimalnie gardelko zaczerwienione,dostala kropelki do nosa robione z antybiotykiem,beda dopiero jutro popoludniu.wazy 8160:szok:u pediatry gadała jak przekupa:-D dzieci pediatra przenosi sie do innej przychodni:-(,idziemy za nia ale niestety tam na godziny nie ma:no:

Do góry