reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Graza, jesteś niesamowita! Podziwiam twoje samozaparcie.
Od wczoraj ja walczę z zastojem. Cycek boli tak że o ja pier... Był też stan podgorączkowy. Masuję go intensywnie i oby przeszło.

Graza, 2,5 raza na jednym naładowaniu powerbanka.

U nas kąpiel codziennie. Mały to uwielbia, a poza tym jest to nasz rytuał, dzięki któremu wiadomo że zaraz będzie kolacja i spanie.

Makota wiem, niektóre dzieci cały dzień są marudne. Chodzi mi o to. ze domagają się więcej uwagi. Dzisiaj nie, czuję się dobrze. Gardło, teraz doszedł ból głowy i żołądka. :(, a. mloda ma. ręce tylko chce

U nas też wieczory gorsze. Tak po 16 się zaczyna marudzenie, najlepiej na rękach go trzymać, odłożyć się daje na 3 min i trzeba mu otoczenie zmieniać.

Ja mam codziennie jak Doti :p teraz spi mi na rece. Fakt, jak sie czlowiek zle czuje moze sie zirytowac :/ to jest wlasnie delikatna forma terroru :)

doczytałam tak na szybko i połowy pozapominałam.

Dzisiaj dalej męczy mnie kaszel, no ale cóż żyć trzeba, bo kto ogarnie tan harmider w domu? ;-) Mimo tego wybrałam się na cały dzień na zakupy i wylądowałam z Maluszkiem i siostrą w Ikea :-). Oj pobuszowałyśmy troszeczkę ;-). Ale przynajmniej trochę temat prezentów ogarnięty. I stwierdzam, że mam przekochane dzieci, bo zarówno starszy jak i młodszy nie robią żadnych problemów z takimi zakupami.

U nas 6 Mikołaj, a 24 Dzieciątko lub Gwiazdka.

reklama
Pola oby malowanie przyniosło ulgę i szybko przeszło

U nas do południa lepiej,leży na macie/łóżeczko i się bawi,a po południu lubi raczki:-o

Ale mam wesolo,koleżanka przywiozła 2 córki i dom chcą rozwalić, smaże właśnie naleśniki dzieciakami

Do góry