reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Dzień dobry.

nie wyspałam się, a Julka mi coś stęczy do samego rana. Ehh strasznie się nudzi ten mój szkrab, i testuje mamy kreatywność. Przytulanki Julci uwielbiam gdyby nie to ze nie chce jej przyzwyczaic do spania ze mna to robilabym to non stop, tak się zawsze we mnie wtula :) Mój tuliś mały :)

Idę podłączyć kroplówkę z kawą :)

reklama
Lilla moj tez nerwowy jak maly nie moze zasnac,placze a wiadome ze to tylko poteguje malego krzyk i nie pomaga totalnie. Wczoraj polozylam ich do lozka,wracam po godzinie a maly nie spi,tlucze sie a ten juz chrapie. Polozylam sie przytulilam malego i chyba w 5 min zasnal....

Mam zly dzien dzisiaj- rozdeptalam fride malemu a tu gluty i szybko do apreki lecialam,potem przegotowalam malemu wode zeby dolac chlodna do tego leku debridat i co zbraklo mi do tej bialej linii. Pytanie glupie ale nic sie nie dzieje jak po godzinie doleje reszte tej wody do linii i wybeltam? Nie ma to znaczenia nie?
Jrszcze pizdzi na dworze....

Witam się w zimowy poranek :tak: napadało śniegu więc zaraz wybywamy na sanki.

Nocka taka se.
Mój m też nerwowy. Op dostaje ode mnie non stop.

Lilla dobrze że eye nie eyeball ;)

Miłego dnia :)

Ostatnia edycja:
Bo mamy debridat taki do zrobienia zawiesiny. I do tego proszku w butelce trzeba nalac chlodnej wody do zaznaczonej na butelce kresce i zbraklo mi,wybeltalam i zaraz doleje reszte i wybeltam jeszcze raz. I czy tak moze byc?

reklama
Do góry