• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny u mnie jest małe zawachanie co do dnia porodu,bo mój lekarz mi złą date wpsał i chyba bobas przyjdzie na świat pod koniec Kwitnia lub początek maja.Jeszcze wam napisze 13.XII bo będe szła na USG ;)

reklama
ojjjj ja z was wszytkich ostatnia urodze!!!!!!!!!

noo wakacje w tym roku nam sie udaly - ciekawe jakie beda przyszle wakacje ... moze dla niektorych tez takie owocne ..moze dla mnie hihihih

w te wakacje bylismy z Gabrysia nad morzem, biedna morza sie bała i na piasku nie chciała stanąć. przynajmniej mogłam spokojnie posiedziec na kocu.
ciekawe tylko czy w te wakacje pojedziemy gdzies z dwójką.

Ja bardzo bym chciała pojechać z moją dzidzią do tesciowej w góry:) ale czy pojade to nie wiem bo podrusz jest długa jakieś 10godzin jazdy :(:(:(

Halo, Halo :) zglaszam, ze "cos dziwnego" ;) pod nr 25 to jestem ja i data aktualna i sie nawet od czasu do czasu na forum odzywam :) poprosze o ladna, czerwona gwiazdke :)

ewcik - poprawione :)
zakladalam ze nazwy na liscie to nasze loginy i mialam problem ale sprawa sie wyjasnila :)

Dziewczyny co do mnie to proze o poprawke daty porodu bo będe chyba rodzić na koniec kwietnia czyli 29 30 Kwiecień tak jak czarownica :)::):)

reklama
rybcia - troszke ci sie data zmienila :)
poprawilam na mojej liscie - ale jaka masz date wpisana do karty ciazy ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry