reklama

Lista lutowych mamuś

dytek pisze:
A ja od wczoraj mam lekką, swędzącą czerwoną wysypkę w kilku miejscach na brzuszku. I nie wiem czy to od oliwki (zaczęłąm używać od jakiś 2tyg.), a może to urok końca ciąży- coś kiedyś słyszałam o pokrzywce ciążowej, ale to w miejscsach gdzie się poci. Więc już sama niewiem. Dziś idę do gina więc może mi coś poradzi.
Dytek ja miałam taką pokrzywkę pod piersią i na plecach dokładnie na łopatce ale to było jakoś w 4 miesiacu ciąży smarowałam sudocremem i przeszło po tygodniu

reklama
Mnie swedzi wszystko i caly czas :-) I bez wysypki :-)
czasami wyskakuja tylko jakies pojedyncze dziabagi, ale swedza przeokrutnie. Na szczescie szybko same schodza. To tez chyba takie uroki naszego blogoslawionego stanu.

A zauwazylyscie, ze jestesmy juz drugie w kolejce??
Kurcze...... TO SIE ZBLIZA WIELKIMI KROKAMI!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale nie moge sie juz doczekac, kiedy przeniosa nas do dzialu dzieciaczkowego :-)

Korzystajmy, jeśli go mamy... ;D Czasami już wam zazdroszczę, że jesteście w domku. Ale ostro się szykuję. A swoją drogę - juz mi koleżanki mówiły, że jeszcze będę chciała synka tam z powrotem wsadzić :laugh:

reklama
Tydzień jeszcze...Aż dziewczyna na zastępstwo się troszkę poduczy. Bogu dzięki, bo coraz szybciej się męczę. Pracowałam tylko dzięki temu, że właśnie brzuszek ma 89 cm w pępku. Z większym nie dałabym rady na pewno ani pracować, ani wstawaćo 05:30. Jeszcze wytrzymam, ufff.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry