reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Jej mąż się zgadał z moim mężem i wie o mnie wszystko hehe a mój mi nawet nie raczył wspomnieć, że ta babeczka jest w ciąży. A to, że się nie zgadałyśmy to normalka heh w tym bloku kogoś spotkać to trzeba się umawiać :-) No poza tym to sąsiadka podobno leży od 2 miesięcy w łóżku więc to też jest pewnie jakiś powód...:) NO ale niech no tylko mój wróci do domu już ja go skarcę za tą niewiedzę heheh

Madzia no to bedziesz miła z kim na spacerki chodzić - super. A ja wczoraj spotkałam dziewczyną, którą w zeszłym roku przygotowywałam do egzaminu z angielskiego do doktoratu (zreszta żona mojego kolegi z byłej pracy). No i okazało się, że ona rodzi w marcu. Czyli jak się rozstawałysmy w czerwcu to obie już byłyśmy zaciążone - tylko żadna sie przyznała. Tylko sobie gadałysmy jak to fajnie byloby zaciążyć ;) :laugh:

OOOOooops....lalala. Znowu gówniara na dole słucha Britney na cały regulator. Stracę i kupię jej coś innego, bo już wariuję.. ;D ;D ;D. NIE MOGĘ SIĘ SKUPIĆ!!!

O. I odkurzacz jeszcze włączyła. Jak bosko mieszkać w bloku ;D ;D. Syn mi czkawki z wrażenia dostał >:(.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry