K
kasiula matula
Gość
wypowiedzialam sie na ten temat na liście obecności
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wypowiedzialam sie na ten temat na liście obecności
kinguś...o mamieoli tez cały czas pamietam ;-) ...tylko w troszeczke innej formie ja dopiszemy:-) :-)

Kinguś , tereskaa ja myślę, że jednak nie ma mnie co wpisywać, zwłaszcza teraz jak powstaje aktualna lista
to nie wporządku naprawde i wstyd mi będzie i głupio
wieć pomińcie mnie prosze
:-) ......a zebys ani Ty ani Inne dziewczyny czuły jakos zobowiazane do wysylania karteczek -dlatego w taki wlasnie sposob umiescilam cie na liscie .......;-) ;-)
Osinka dziewczyny juz o ciebie zadbały i kazały Cie wpisac na liste:-) :-)melduję się
KAtiNJ, poczta strajkowała, ja też teraz dostaję kartki wysłane do mnie 10-14 grudnia, to skandal!!! list priorytetowy od mamy "szedł" 13 dni!
...najgorsze to to ze to byly zaproszenia dla mojego rodzenstwa i dowiedzialam sie o tym na kilka dni przed chrzcinami.....oczywiscie było mi bardzo ale to bardzo głupio bo do mojej mamy i jednego brata doszlo a do reszty rodzenstwa nie

ale tego moznabylo sie spodziewac