reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
Witajcie...
testowania nie było... @ przyszła z samego rana (25.04)..
o dzień wcześniej ... tak więc zmiana suwaczka...
i zaczynamy od nowa :D

Jak czytam i widzę, że kolejna zafasolkowana, to się cieszę jeżu jakie życie jest niesamowite niby coś zwyczajnego a jakie cudo w ciele kobiety rośnie mały człowiek, nowe istnienie. Ale przyznam, że trochę pozadrościłam. Tym bardziej, że znowu musimy przełożyć fasolkowanie. Fakt poukładać trzeba bardziej zycie, bo z dzidzią będzie trudniej, ale ile można czekać.
Wczoraj ustaliłam z moim mężczyzną, że jeśli będziemy mieć dziewczynkę, to będzie Matylda, a jeśli chłopak to albo Bruno albo Leon. No i teraz jeszcze bardziej pragnę zajść w ciąże

to ja sie znowu melduje na kolejne testowanie okolo 22 maja,bo @ jak zwykle pojawila sie prawie co do minuty :)wściekła/y:) w spodziewanym terminie.....

ale yu pusto:szok: czy tylko ja wypatruję fasolinki:confused: :sad:
według moich obliczeń za 2 - 3 dni będzie jajeczko ale nici z przytulanka, bo mój facecik wyjechał, ale za to jeśli się uda będziemy mieć nowe w miare duże mieszkanko pod Poznaniem, blisko lasu, idealne jak dla mnie miejsce na zakładanie gniastka:happy:

Jak pisalam w glownym watku to i ja dolanczam po 2 latach do was spowrotem! teraz mam nadzieje ze to bedzie chlopczyk i wsumie tak sie bedziemy chyba starac...choc to wsumie nie wazne...ale pomarzyc mozna,

reklama
Do góry