Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agawa, Najka Gratuluje z calego serducha i troszke wam zazdroszcze. Tez by juz chciala zeby bylo ok a tu na zlosc nie wychodzi. Jeszcze zaczelam robic od 2 dni testy owu i nic - od 2 dni ujemne.
Ja to juz zwatpilam :----(
Madziudoczekasz się doczekasz. Wiem że jak zbytnio sie chce to nie wychodzi. Tylko z Kamilem było do strzału. teraz musieliśmy się napracować i prawdopodobnie jajeczkowanie miałam dużo później około tygodnia przed @ bo wtedy mnie brzuchho bolało do tego cykle raz 32 raz 27 dni i można był zwariować ale jak już wcześniej napisałam że jak teraz nie wyjdzie to robie 0,5 roku przerwy i w sumie pogodziłam sie z faktem ze na razie dzidzi nie będzie i może wogóle nie byc ze względu na "urodę" moich jajników - poprostu lubią mnozyć torbiele i wtedy było by kiepsko. Ale zmobilizowałam żona i udało się
najkaja RÓWNIEŻ CI GRATULUJE!!! no i fakt zobaczymy się w lutóweczkach całuski wszem posyłamy
Madzia-ujemny wynik testu owulacyjnego nie oznacza,ze owu nie ma.... odpusc je sobie i sprobuj sie wyluzowac - wiem,ze latwiej powiedziec jak zrobic,ale niestety to pomaga.....