Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odnosnie butelek to ja mam i Aventu i TT.Dziewczęta, nareszcie uporałam się z tzw. innymi rzeczami i wreszcie mogę skupić się na "wiciu gniazda" :-) W związku z tym mam do Was kilka pytań (a na chwilę obecną przynajmniej dwa). Jak według Was wygląda porównanie produktów AVENT i Tommee Tippee? Chodzi mi o butelki, smoczki i laktatory. Wydaje mi się, że lepiej będzie zdecydować się na jednego producenta, który Waszym zdaniem jest lepszy?
I drugie pytanko, dotyczące wózka. Czy któraś z Was spotkała się kiedyś z firmą RAF-POL??? Znalazłam na allegro taki wózek, wydaje się, że ma wszystko, czego wózkowi potrzeba, jest użyteczny, ładny i śmiesznie tani:
RAF-POL WÓZEK KING + FOTELIK+ K.POMPOWANE+GRATISY (1078403871) - Aukcje internetowe Allegro
Napiszcie proszę co o nim sądzicie. A może któraś z Was miała już jakieś doświadczenia z tym producentem??
A co myślicie o tym:
Pas Poporodowy z CERTYFIKATEM MEDYCZNYM rozmiar M (1081106736) - Aukcje internetowe Allegro

może mam pytanie głupie, ale zapytam...
czym sie róznią pieluchy flanelowe od tetrowych? po co kupujemy te i te? do czego je wykorzystujemy...
ile ich kupić.. tych i tych...
az mi wstyd![]()
flanelowe są grubsze, bardziej chłonne i bardziej miękkie od tetrowych, ot cała filozofiai jedne i drugie można stosować do podkładania pod maluszka na przewijaku, do noszenia na ramieniu i układania pod główkę np w łóżeczku żeby się maluchowi nie ulało na prześcieradełko, no albo po prostu żeby bąbel nic nie obślinił.
Ciamajdka, jak nie chcesz cały czas stosować pampersów to polecam pielszuki formowane z bawełny, mikrofibry, tkaniny bambusowej albo kieszonki one size. Wszystkie są z oddychającego materiału. Ja mam zamiar głównie stosować formowanki i kieszonki, a pampersy ewentualnie na jakieś wyjścia, zakupy czy dłuższe spacery. Poza tym moim zdaniem takie pielusie są po prostu śliczne
Zobacz załącznik 258755
a no i tetrówki przydają się do kąpania, np do ułożenia na dnie wanienki, albo na tych plastikowych fotelikach do kąpania, żeby maluszek się nie ślizgał i nie dotykał pupą plastiku. na pieluszce zawsze milej.