asix
Fanka BB :)
a ty tez karmisz piersia?Bo u mnie i cycek i butla dlatego nie wiem co mu podawac?a moze byc zwykla rumiankowa?
no i powiekszylam ta fotke-SUPER ZDJECIE !!!! a pies jest boski

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

lilka ja wlasnie slyszalam o pieluszcze ze pomaga ale moj nie ulewa ani nic to nie pachnie mi mlekiem w przeciwienstwie do stanika ;-)

Kurcze Blaneczka ma dziś 3 miesiące, jak ten czas leciehh
Wczoraj byliśmy u okulisty na badaniu oczek po fototerapii i bardzo to przeżyłam. Jeszcze nie słyszałam takiego płaczu u mojego dziecka. Był przerażony. Jeszcze przed nami wizyta u ortopedy (na którą muszę zarejestrować Tymka) i szczepienie pod koniec stycznia. A ze sobą idę za tydzień.

nie ma problemu,ale jak narazie szukam i szukam i nie moge znalezc
Lilka moze masz jakas ang. nazwe na opakowaniu,bo wszystko co mi przyszlo do glowy nie dalo rezultatu
Kurcze Blaneczka ma dziś 3 miesiące, jak ten czas leciehh
Wisienka ty tez dostalas zestaw witamin dla malego???
ja mam tam wszystko oprocz d3 no ale jest d2 no i nie wiem czy nadal podawac malemu d3 czy nie??
powiedzieli ze dziecko wszystko co najlepsze ma w mleku
ty karmisz cycem i butla to pewnie dlatego. A co do wit, D3to ja bym sie skonsultowala z lekarzem czy cos bo czytalam o tej wit, i jak sie ja przedawkuje to nie dobrze, bardziej szkodzi niz pomaga 
moja mala tez ma problemy z kupkai w sumie wstrzymuje sie z tym termometrem bo slyszalam ze dziecko moze sie przyzwyczaic, pewnie z czopkami jest tak samo, Lekarka przepisala nam DEBRIDAT-na gazy i ENTEROL bo mala robi ostatnio zadkie kupki
stosowalyscie te leki kiedys?
moj caly czas robi zadkie i wszystko jest ok,ale kurde mój zezuje siet! czy wasze maluchy tez zezują????

Sugar ja też mam haskie dwie sztuki
wkleje potem ich foto
:-)
wszystkie mamcie musza byc zajete kapaniem i usypianiem swoich pociech, my dzis nie kapiemy bo maly ma katar i niechce aby sie pogorszylo 

Wisienko tak mam suczke i wilczura
Ale to jest matka z synem. Ale ona jak ma cieczke to tzreba go pilnowac bo na nią wyłazi, coś się mu wtedy po głowie pyro![]()