reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A mi sie chłopaki rozłorzyli Adas dostal katarku ale dzis i tak musimy wyjsc bo najpier cwiczenia a potem lekarz wiec go osłuchaja i powiedza czy jutro bedziemy mogli isc do neurologa bo wcale mi sie nie usmiecha zmiana terminów bo znowu bede czekac miesiac

larvunia musisz byc dobrej mysli i juz...wszystko bedzie dobrze

reklama
dzień dobry:-)

Larvunia wszystkie naj naj dla Marcelka z okazji dwumiesiecznicy:-)
zeby serduszko działo jak należy i napewno tak będzie

Kunda zdrówka dla dzieciaków..:-)

ja z wami o pieskach nie porozmawiam bo wolę koty....miałam koty i kiedyś jak Kapik dorosnie znów będe miała kociaka:-)

Dzień dobry.
Mój Tymek zasypia i budzi się co 10-20 minut, co rzadko jest spotykane u mojego synka, coś się zmienia..

Dziś dzień spacerku z babcią, a przy okazji dostanę od Niej obiadek na dziś i jutro :tak::-):-):-) Jak widać moja teściowa ma złote serce, tylko czasem coś nie tak wychodzi (jak np.. z tym, że mogą tu sobie przychodzić kiedy chcą). No cóż, coś za coś.

no własnie Joli on nie zawsze zezuje no ale się mu zdarza czasem...;/

Wczoraj wieczorem zajrzałam do jakiejs starej gazety i tam znalazłam: "najczęściej zezowanie jest spowodowane brakiem koordynacji ruchu gałek ocznych. Zwykle samoistnie znika do 6 mies. Jeśli utrzymuje się dłużej, oczka trzeba leczyć." Także luzik. Mój Tymek też czasem zezuje.

super ze sa tu baby z haskimi
uwielbiam wszystkie psy tej rasy i mimo iz mamy tez labradorke to haski sa wyjatkowymi psami z niepowtarzalnym charakterem

ja mam jedna suczke :tak:
a wasze psiaki ciagna rower czy zaprzeg?

rude huski sa przesliczne

Huski hmm... są ładne, ale ja się ich boję, czuję respekt do tych psów.

mi się bardzo podobają haski:tak::tak::tak:
ale moim marzeniem jest mieć labradora:tak::tak::tak:
może kiedyś sie to spełni............
kto wie..........

A ja bym chciała goldenka. Męża już mi się udało przekonać, tak więc decyzja podjęta, teraz to tylko kwestia kiedy, bo to ja przede wszystkim będę musiała się nim zajmować :sorry2: będę czekać aż Tymek trochę urośnie i Jego też nakręcę na psa :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Larvuniu wszystkiego naj, naj, naj dla Marcelka, żeby serduszko dobrze pracowało i przez to samo doszło do świetnej formy!!! A mieszkanka gratulujemy.

Kunda a jak poszło Ci wczorajsze łapanie siuśków??

Lilka wizyta u okulisty była dla sprawdzenia oczu po naświetlaniu - kazali nam iść, chociaż na 99,9% wszytsko było ok, wydaliśmy tylko 80 zł za to, że pan zajrzał Tymkowi do oczu :wściekła/y:. Żadnych specjalistycznych badań ani leków, no chyba że krople są drogie, w co wątpię :dry: a ortopeda, żeby sprawdzić bioderka. Muszę tylko zbadać jeleniogórski "rynek ortopedowy", bo w mojej przychodni ponoć jest koleś, na którego wszyscy się skarżą.

Dzień dobry
Larvunia wszystkie najlepszego dla Marcelka z okazji dwumiesiecznicy
biggrin.gif

Ja też mam pieska
Amstafa o błękitnej maści nazywa sie Lara i jest cudowna,zaraz wkleje jej fote.

My uciekamy z synkiem na kontrolę bioderek wiec zdam później relację.

A oto moja sunia

dsc03816vh2.jpg

dsc04971dn0.jpg

mi się bardzo podobają haski:tak::tak::tak:
ale moim marzeniem jest mieć labradora:tak::tak::tak:
może kiedyś sie to spełni.........

ja bym chciala miec labradora lub retrivera
haski tez fajne pieski

Women u mnie w rodzinie mamy amstafke Chili :-) <---Chili bo miala byc ostra :-p a tak lagodnego psa to ja w zyciu nei widzialam :-p nawet przez pierwsze 2 jej lata nie slyszalam by szczekala
raz jak wrocilismy z Karolem do jego domu to zaszczekala ze hej!! (czasy panienskie :cool2: )
poszukam jej fotki to wkleje

A mi sie chłopaki rozłorzyli Adas dostal katarku ale dzis i tak musimy wyjsc bo najpier cwiczenia a potem lekarz wiec go osłuchaja i powiedza czy jutro bedziemy mogli isc do neurologa bo wcale mi sie nie usmiecha zmiana terminów bo znowu bede czekac miesiac

ojjj Kunda wspolczuje :-( zdrowka dla maluchow

a Hania dzis skonczyla 2 meisiace zycia :-) ale ten czas leci :-)

reklama
melduje sie i tylko na chwilke wpadam,bo mam dzisiaj urwanie glowy-papiery do wypelnienia i wyslania no i urodzinki tescia - idziemy z malym kupic jakis drobiazg:tak:

lilka-ciekawy ten art. o naszej klasie

powodzenia zycze mamciom w ich dniu bioderkowym i widze ze temat psow sie przewija-ja niestety nie mam,a szkoda:-(
dobra kochane milego dzionka zycze!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry