reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej laseczki!

Jak zwykle wpadam jak wariatka po ogień. U nas ok. Dużo odsypiam, pięknie karmię cycem, mleczko leci i jest git.

Zgadnijcie kto nas dzisiaj odwiedził w domku? ;-) Pewna listopadowa mamusia... :tak: Będą zdjęcia ;-)

Larvuniu gratuluję mieszkanka na własność :-) A dziurka widać że zarasta i wszystko będzie dobrze!

Mówicie o pieskach? Ja to bym chciała albo goldenka albo cocker spaniela :-) Husky są piekne, ale nie odpowiada mi ich charakter :no: Amstaffów się boję :szok:

Hej laseczki!

Jak zwykle wpadam jak wariatka po ogień. U nas ok. Dużo odsypiam, pięknie karmię cycem, mleczko leci i jest git.

Zgadnijcie kto nas dzisiaj odwiedził w domku? ;-) Pewna listopadowa mamusia... :tak: Będą zdjęcia ;-)

Larvuniu gratuluję mieszkanka na własność :-) A dziurka widać że zarasta i wszystko będzie dobrze!

Mówicie o pieskach? Ja to bym chciała albo goldenka albo cocker spaniela :-) Husky są piekne, ale nie odpowiada mi ich charakter :no: Amstaffów się boję :szok:

Strzelam - Anulka, nikt inny mi nie przychodzi do głowy

wszystkim ciotuniom goraco dziekujemy za pamiec i zyczonka :* :-):-)

Larvuniu gratki wlasnego juz prawnego M :-):-):-)

Misia ja mialam cocera spaniela,i jakby to powiedziec :sorry2: szalony pies :cool2: mega szalony
musialam go zamykac w pokoju jak goscie przychodzili bo tak obskakiwal ze kazdemu gul latał :-D:-D:-D
pies trudny do ulozenia!!!ale bardzo kochany,rodzinny,i jak sie mowi o tej rasie ''to nie dziecko sie odrywa od psa tylko psa od dziecka'':tak::tak::tak:
potwierdzam!! najlepszy kompan zabaw byl to dla Mili :-)

widze ze wiecej z ans marzy o goldenku czy retriwerze

a co do Amstafów to tutaj w Norwegi jest tzw.CZARNA LISTA PSÓW,ktorych jest zakaz wwozenia na terytorium N.
no i m.in.jest na tej liscie Amstaf,bulterier i jeszcze jakies rasy
nawet krzyzówek nie mzona wwozic bo na granicy psa celnicy odbieraja,daja do uspienia i wreczja mandat :szok:
i np.slyszalam ze byly dwa przypadki ze ktoras z tych ras zaatakowala(prawdopodobnie i zagryzka) i juz takie dwa przypadki i zakaz posiadania tej rasy :shocked2: niezle
ale w sumie dobre

nasza amstafka lagodna jak baranek ale ja jej do konca nigdy nie ufalam,to chyba przez te przypadki co byly w tv pokazywane :sorry2:

dziekujemy Misiu :-)

ja wlasnie z moja małą solenizatka sie poklociilysmy
ona ma jakis rytual ze wieczorem zaczyna plakac i NIC nie jest jej w stanie zadowolic/uspokoic :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

tak mi gul skacze ze ją odlozylam do fotelika i skoro ma checi ryczec to niech ryczy :wściekła/y::wściekła/y: i tak juz mi Milene obudzila :wściekła/y:

zaznaczam ze placze a nie wyje czy zanosi sie bo na to bym nie pozwolila

ogolnie jestem tak wsciekla,tak mam dosyc.........:wściekła/y:

no i dziecko zrozumialo ze matka właczyla znieczulice i jest spokoj

nie lubie tak...ale jak mam mega nerwa to nie umiem inaczej
no i wlasnie sobie obiecalam w tym nowym roku ze mniej nerwowa bede ale cosik nie wychodzi :dry:

z wlasnego doswiadczenia widze ze z pierwszym dzieckiem ma sie wiecej cierpliwosci i czasu by je ulozyc
ja Milene mialam ulozona jak miala juz skonczony pierwszy miesiac zycia
z Hanią...rozpierdziucha :baffled:

teraz jak tesciowa przyjedzie bede (mam nadzieje)miala czas aby Hanie 'ulozyc' :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry