Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ale uwielbiammmmmmm

Witam wieczorowo
Wpadlam popoludniu - poczytalam, ale juz nic napisac nie zdazylam... Oskarus daje czadu...
Chyba dziaselka ...wczoraj kupilam zel i po posmarowaniu usmiechal sie... i przez chwile nie plakal, potem trzymalam mu gryzaczka wodnego, a on ciumkal... i tez bylo ok... takze to chyba zabki sie szykuja - jestem w szoku, ze tak szybko...
no a drze sie w nieboglosy, jakby g oze skory obdzieral ktos... wiec tulimy, nosimy, calujemy, masujemy dziaselka... i tak dobrze, ze spatunia ladnie...
;-)I jak dzisiaj, dogadaliście się?A ja mam dziś MEGA do dupy dzień. Nie rozmawiam z moim m i najgorsze to, że mam to gdzieś
Ale szkoda gadać.
Dobrze, ze mam synusia![]()
Hania zdrówka kochaniutka:-)
my już po kontroli i z bioderkami wszystko gra:-) więc sie cieszę:-)
zamóiłam sobie pizze bo mnie nosi:-)
i potem na zakupy mykam:-)

Jagoda zgadzam się z Tobą, bo też mam psa, który kiedyś mnie zaskoczył w stosunku do innego psa.Co do psów to wg mnie pies to pies i trzeba uważać. Mój pies zawsze do wszystkich pokojowo nastawiony, a juz najbardziej do innych psów, raz zachował sie tak ze niespodziewałabym sie tego po nim. Wystarczyło ze pogłaskałam innego psa, huskiego zresztą, (a robiłam to juz przy nim wcześniej), z zazdrosci w jednej sekundzie skoczył mu do gardła. Na szczescie udało mi sie go odciągnąć-byłam w szoku. Pies ma swój instynkt i nie można mu tak do końca zaufać.
Anulka Blanka ma to samo-raz sie śmieje a za chwile płacze
Ale ciekawe jest to ze Blanusia zawsze płacze rzewnymi łzami, za kazdym razem buzia cała mokra od łez, wydawało mi sie ze takie małe dzieci raczej płacza "na sucho"...![]()
;-) Kochana dziecinka:-). Może wydam się emocjanalnym wrażliwcem, ale normalnie ta miłość jest cudownie przygniatająca.