reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A my po spacerku, pogoda cudna.:-)

Lilka a co to za owieczka, bo to co piszesz o niej brzmi nieźle:tak:

Sugar mój Irys to owczarek niemiecki. Na ogrodzie-niepokorny, dzikus i łowca, a w domu przytulanka kanapowa:-D.Ma dwa oblicza. A tak dziad wygląda
bbxy4.jpg

Wisienko a może maścią majerankową Davidkowi pod noskiem posmaruj, będzie mu sie lepiej oddychało, o ile u was jest coś takiego:sorry2:

asix super ze pomoglo :tak:

wisienka na katar to powinni miec u was fride ( ewentualnie zapytaj o jakis aspirator do nosa) oprocz tego do dziurki sol morska czyli jakis sterimar, disnemar czy marimer
wkraplasz do nochala za chwile przekladasz na brzuszek i gile same wyplywaja
potem odciagasz frida
jak maja to kup kropelki NASIVIN dla niemowlat i po tych zabiegach po kropli do noska
albo homeopatyczne na katar tez jakies krople mozesz dawac bez obaw np euphorbium
pod kolyska postaw miseczke z goraca woda i wpusc tam kilka kropel np olejku mietowego czy innego do inhalacji
oprocz tego poloz malucha wyzej na jakiejs poduszcze, wtedy katar mu nie splywa i tak nie przeszkadza
na kaloryfer mokra pielucha albo nawilzacz jak masz
po kilku dniach przejdzie

ja mojej tak robilam a miala takie gluciska ze hej

Fajna sprawa z tą owieczką ale troche droga, no i nie wiem czy Blanka juz nie jest za duza na to bo jak zasypia to co chwilę podgląda czy jestem i boje sie ze juz bym jej nie oszukała

lilka ja wlasnie slyszalam o pieluszcze ze pomaga ale moj nie ulewa ani nic to nie pachnie mi mlekiem w przeciwienstwie do stanika ;-)

Asix jak znajdziesz na ebay lub innej stronce w uk to daj znac,
bede barzdo wdzieczna :tak::-)

reklama
Dzień dobry.

My dziś byliśmy u lekarza, bo już byłam zdesperowana w związku z pupą Tymka. Pani kazała smarować Tormentiolem, a jak po 3-4 dniach nie pomoże to mamy kupić maść z antybiotykiem, na który dała nam receptę. Przy okazji zbadała Go (ma jakieś delikatne szmery w serduszku :sorry2:) a ja wypytałam o różne rzeczy. Waży już 4500g!!! Na pierwszą wizytę byliśmy umówieni na za tydzień, ale już nie musimy iść drugi raz.
Wczoraj byliśmy u okulisty na badaniu oczek po fototerapii i bardzo to przeżyłam. Jeszcze nie słyszałam takiego płaczu u mojego dziecka. Był przerażony. Jeszcze przed nami wizyta u ortopedy (na którą muszę zarejestrować Tymka) i szczepienie pod koniec stycznia. A ze sobą idę za tydzień.

Dziś na chwilę wstąpiłam do pracy i spotkałam księgową, która mi powiedziała o jakiejś uldze, zwrocie od podatku z pita czy czymś takim. W tych sprawach jestem zielona, wiecie może coś więcej na ten temat? Wiem, że to jest coś nowego.

To mniej więcej tyle tego co u nas.

no kurde co wchodze to klikam na styczeń:-) jasny piernik:-)

A ja mam stronę bb w zakładkach, i nawet nie wiem na jakiej stronie zeszłyśmy niżej :-p

Kunda to super, że Adaś okazał się leniem i nie ma problemów ze słuchem :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry