reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
woman widze ze jestes uzalezniona :cool2:

jagoda a jakiego masz psa? jaka rasa?
moja uwielbia meczyc jeze
taka z niej masochistka- potem musimy jej wyciagac kolce z podniebienia
na szczescie jeszcze nie zameczyla zadnego

dzisiaj pogoda u mnie luks
slonce swieci
wezme mala i psy i pojdziemy do lasu chyba

maly przysnal na chwilke wiec klikam :)
dziewczyny a czy mozna naszym maluchom jakiec herbatki podawac?bo ja malemu podaje koperkowa jak cos jest nie tak (kolka,albo brzuszek go boli) no ale chyba on poprosyu za duzo je bo np:od wczoraj mi sie nie zalatwil,no i sie meczy-infacol nie pomog,herbatka tez nie,a on jest ciagle glodny-a nie chce go glodzic,moze moge go oszukac jaks herbatka co?
Nie wiem sama juz co robic-a tu ci nikt nie pomoze-powalony kraj !!

czesc laseczki

u nas wielka zabawa od wczoraj
kolega przywiozl to pudlo pelne zabawek co zamowilismy

mata jest bomba!! sliczna i duza
narazie Milena bawi sie wszystkimi grzechotkami i zabawkami Haniowymi :-D:-D:-D a mata jej sie tak podoba ze z niej nie schodzi :-D

wczoraj wyprobowalam te owieczke co jak dziecko zaczyna plakac to ona emituje dzwiek jaki dziecko slyszallo bedac w brzuszku,i powiem wam ze albo to przypadek albo zadzialala,bo Hania zasnela w lozeczku i spala do rana!!!:szok:

a dzwiek porownac moge do tego co my na ktg slyszalysmy :happy2:

ok ja znikam bo Hania spi to podlogi przelece
papa

o lilka, super moze tez zakupie taka owieczke bo chcialam malej juz na swieta ale ktos mi powiedzial ze to sciema

asix czasami od koperku moze tak byc
dawaj jej np wode z glukoza zamiast herbatki
albo kup jakas inna

co do kupki to jak bardzo sie meczy sprobuj czopek glicerolowy ( ewentualnie termometr w pupke na chwilke)
od razu jej ulzy
ja mojej zapodaje jak ma jakies problemy i od razu jest ulga

dzien dobry

Nie wiem sama juz co robic-a tu ci nikt nie pomoze-powalony kraj

zgadzam sie :tak: :wściekła/y:
moj maluch ma katar i nie wiem co robic, nie moge juz sluchac jak mu bulgocze w nosku czy jak cierpi :sad::sad: bylam w aptece bo chcialam cos kupic do oczyszczania to wyobrazcie sobie ze nic nie ma, w takie cos jak gruszka to oni nie wierza w dzialanie i nie sprzedaja :no::szok: a jak bylam wczoraj u lekarza to tez nie pomogl, powiedzial ze pluca czyste, ze jest ok, to co mam czekac az mu sie pogorszy:confused: :wściekła/y: normalnie masakra jakas !!!!!!!!!

czesc laseczki
wczoraj wyprobowalam te owieczke co jak dziecko zaczyna plakac to ona emituje dzwiek jaki dziecko slyszallo bedac w brzuszku,i powiem wam ze albo to przypadek albo zadzialala,bo Hania zasnela w lozeczku i spala do rana!!!:szok:

a dzwiek porownac moge do tego co my na ktg slyszalysmy :happy2:

super, tez bym takie cos zamowila bo moj synus to musi mnie czuc zeby zasnac :dry:
wczoraj go oszukalam stanikiem, ciekawe czy dzis tez sie uda :-) ihiihi

milego dnia

Sugar to bede ci zdawac relacje czy owieczka spelnia swoja funkcje

wczoraj jak mloda plakac zaczela i to sie wlaczylo to sie uspokoila a ja lezac w lozku sluchajac tego to sama bym zasnela :-D:-D:-D
ale musialo by dluzej ''szelescic'' bo wylancza sie po 5 minutach

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry