reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mam pytanko do mamc karmiacych piersia i bioracych tabletki
bylam dzis u lekarza i dal mi tabsy anty dla karmiacych i powiedzial ze moge zaczac brac kiedy chce i ze ochrone mam juz po 3 dniach a ja w domu czytam ulotke i pisze zeby zaczac z pierwszym dniem okresu i antykoncepcja zaczyna dzialac po 7 dniach :szok: wiec nic z tego nie rozumiem :no:
a jak jest u was :confused: :confused: :confused:

ja z Milena zaczelam brac od razu tak jak lekarz ci mowil

reklama
czesc mamcie
Hmm... moze jak będziemy babciami to też;-)
Spotkamy się na forum pt "przyszłe babcie":sorry2:
hehe:-D

ja tez tak slyszalam z tym okresem, dlatego mnie zdziwilo jak dostalam @ bo tylko cycem karmie :szok: a co do herbatek to tez czytalam o tej miecie, ale w sobote pilam i bylo OK, co do zielonej to nie wiem bo niecierpie :baffled: ja to pijam na codzien albo zwykla b. slaba albo truskawkowa czy mango :-)

My tez mamy jutro kontrole u lekarza i wazenie :-D ihi a szczepienie za 2 tyg.

mi lekarz powiedzial ze kiedys kobiety jak karmily to okresu ni emialy-tak organizm byl przygotowany ze kobieta poki nie odkarmi dziecka to nie moze miec kolejnego dziecka:tak:a teraz cos sie pozmienialo i juz nawet karmiac piersia mozna dostac okres czyli zajsc w ciaze rowniez:tak:dlatego jest tyle wpadek:-D

Ja dalej u rodzicow, zaraz wracam do domku. Mala baaardzo marudna:-(podczas karmienia prezy sie i wyplowa piers, chyba za duzo gazow ma w brzuniu i nie moze jesc:-(odbekuje ja kilka razy podczas karmienia ale to nie pomaga, juz nie wiem co robic:-(Co do lezenia na bruszku to mala tez nie przepada, ale spac na brzuniu lubi, przekladam ja jak juz zasnie:tak: mala juz sie podpiera raczkami i podnosi glowe z tulowiem:tak:silna jest skubana, glowke podnosila juz w 4tej dobie:-).
Ide bo znowu placze:-(

lilka to faktycznie twoja Hania malutka :tak::-) ale jak to mowia 'male jest piekne'

a z tymi tabletkami to tez ci pisalo zeby zaczac z 1wszym dniem okresu :confused:

;-):-)
wiesz co jak mi lekarka mowila ze moge juz zaczac brac to zaczelam
nie czytalam chyba ulotki..hmm nie pamietam :sorry2:
ale jak karmisz piersia (a ja wtedy tez karmilam) to napewno masz te tabsy z jednym hormonem,wiec wg mnie luzik mozesz zaczac brac i sie nie martwic w koncu lekarz ci przepisal ;-)

Laski te co macie mnie na naszej-klasie. wyslijcie mi tam wiadomość jakie sa wasze loginy tu z BB. bo niektorych po zdjeciach nie poznaje:baffled:

mnie to napewno rozpoznalas :-)

ja kąpie Marcelka przed 20tą,o 20 karmienie i młody idzie spać, o 23ej dostaje 150ml najczęściej na śpiąco i budzi się tak ok 6-6.30:tak::-)
taki już codziennie rytm złapaliśmy i jest super:cool2:

ojjj jak zazdroszcze
moja Hania sie dzis buntuje i spi znowu obok mnie w foteliku :dry: siet!!

Witajcie Kochane!

Women ja ostatnio z Małą byłam u fryzjera, była zachwycona:-D Najbardziej podobała sie jej folia aluminiowa przy robieniu pasemek. Machałam jej ją przd oczami i zasnęła.
Mały tak samo sie śmiał i dziwił co za stwór z pazłotkami na głowie:-D

Ahh.... mały waży 4800. Także Women razem urodziłyśmy i wychodząc od naszej wagi początkowej dzieciaczków to przybierają nasi tak samo na wadze.:cool2:

No fajnie że ładnie przybiera na wadze.:-)

Sabina moja Hnaia wypija 90ml co 3 godziny
no czasem co dwie ;-)
No mój ostatnio też sie obija sie z piciem i tez pije po 90ml a pił juz po 120 no ale widocznie tyle potrzebuje albo to nowe mleko jest bardziej syte

kurde mamuski piszcie cos...........moj babelek spi jak nigdy - zdjelam stanik i polozylam mu kolo glowki i widze ze dziala bo spi juz ponad 3 godziny :tak: musze tak czesciej robic :-D
;-)
Kurcze nie wpadłabym na to,muszę też spróbować ze stanikiem, bo narazie przykładam pieluszkę lubi swój zapach.:tak:

ja kąpie Marcelka przed 20tą,o 20 karmienie i młody idzie spać, o 23ej dostaje 150ml najczęściej na śpiąco i budzi się tak ok 6-6.30:tak::-)
taki już codziennie rytm złapaliśmy i jest super:cool2:

Moje uznanie Pati dla Ciebie za wytrwałość i regularność i są tego efekty.
Ja jakoś nie potrafię :dry:Leń ze mnie:cool:

Dobranoc moje kochane psiapsiólki :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry