reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a właśnie mam jeszcze do was pytanko czy wasze dzieciaczki leżą na brzuszku??
bo mój neicierpi i wcale nie lubi dxwigać główki leżąc na brzusiu ale jak się mu robi "samolot" czy jak to tam nazwać na rękach to uwielbia i strasznie mocno trzyma główke..albo kładzie na ręce i dźwiga znów.. nie rozumie tego mojego małego:-) hehehe
mój malutki robi identycznie

reklama
fajnie, długonoga laseczka Ci rosnie;-)

wkurza mnie ta klasa
zamula na maksa:tak::tak::tak:
10000000000000000000000000000 minut się strona otwiera:wściekła/y::sorry2:

a miała działac szybko dlatego przenosili na nowe serwery heheh
coś im nie wyszło...

a woóle to ostatnio sie zastanawiałam z mężem kim będzie nasz Kapik :cool2::sorry2: heheh ale ze mnie głupol:-)

no i jestemy:-) Badanie słuchu wyszło dobrze to ze niereaguje na dzwieki to jest jego widzimisie i to ze nie chce mu sie obracac:-)

Adas zjada 120ml a czasem i 150 a pije mało woli mleczko:-)

bo mój neicierpi i wcale nie lubi dxwigać główki leżąc na brzusiu ale jak się mu robi "samolot" czy jak to tam nazwać na rękach to uwielbia i strasznie mocno trzyma główke..albo kładzie na ręce i dźwiga znów.. nie rozumie tego mojego małego:-) hehehe

moj to uwielbia lezec na brzuszku, usmiecha sie jak nie wiem co jak go poloze :-) sam podnosi glowke i juz nawet odwraca na boki, strasznie silny jest moj Dawidzio :tak:

a woóle to ostatnio sie zastanawiałam z mężem kim będzie nasz Kapik :cool2::sorry2: heheh ale ze mnie głupol:-)

ja tak samo, nie przejmuj sie ;-) ostatnio zartowalismy ze nasz synek to bedzie nastepny David Beckham :cool2: :-D bo jak ma ta zabawke co mu kupil tatus na swieta to maluch uwielbia kopac pilke (nikt nie moze uwiezyc ze juz kopie) i podobno tatus byl bardzo dobry w noge, tyle ze mial problem z kolanami, wiec musial zakonczyc kariere :-( a synus wyglada jak mala kopia tatusia, wiec kto wie:confused: :-D

kurde mamuski piszcie cos...........moj babelek spi jak nigdy - zdjelam stanik i polozylam mu kolo glowki i widze ze dziala bo spi juz ponad 3 godziny :tak: musze tak czesciej robic :-D

nie mam co robic, sprzatac sie niechce, a obiad gotowy, tzn wczoraj zrobilam pieczen wolowa i jeszcze ponad pol zostalo to bedzie na dzis :-p :-) a ziemniaczki sie juz pieka ;-)

mam pytanko do mamc karmiacych piersia i bioracych tabletki
bylam dzis u lekarza i dal mi tabsy anty dla karmiacych i powiedzial ze moge zaczac brac kiedy chce i ze ochrone mam juz po 3 dniach a ja w domu czytam ulotke i pisze zeby zaczac z pierwszym dniem okresu i antykoncepcja zaczyna dzialac po 7 dniach :szok: wiec nic z tego nie rozumiem :no:
a jak jest u was :confused: :confused: :confused:

reklama

moja Hania nie za bardzo lubi lezec ot tak na brzuszku,ale spac uwielbia :-)

dlugie rece i dlugie nogi

ta nasza klasa to sciemnia z tymi serwerami
ble

kunda po prostu sie chlopakowi nie chcialo i tyle :cool2:

to tak jak moja Milena
juz na porodowce uslyszalam ze bedzie wysoka dziewczyna
bo noworodki rodza sie z dluzszym tulowiem a krotkimi nozkami
a jak to polozne okreslily,Mila byla 50:50
i faktycznie jest wysoką dziewczynką,zazwyczaj wyzsza od swoich rowiesnikow
i z ubranek 56/62 to w sumie na dzien dobry wyrosla

zas Hania bedzie kurdupel za mna chyba :-)
nie dosc ze krotka sie urodzila bo tylo 48cm :shocked2: to teraz dorosla do ubranek nr 56 :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry