reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a na wieczorny luzik wklejam wam moja Lole i jej ulubione zajecie czyli spanie 10 cm od grzejnika
jakby ktos zapomnial Lola to husky a rasa ta uwielbia mrozy i spanie na sniegu hehehe
zdjcie067ap9.jpg

reklama
Kurde nie mogę się przyzwyczaić do listopada na dole strony i ciągle wchodzę na styczeń2008:dry:

Sugar mocna ta twoja Lola:-D. Mój Irys (ON) jak tylko zapalimy w kominku to zaczyna się biedak ślinić i co 10 sek zmienia miejsce, a twoja wytrzymuje kaloryfer.

Dzisiaj mój piesek dopadł i rozszarpał na strzępy bażanta, biedny ptaszek wszystko miał na wierzchu, blee.

Kathe, no właśnie moja gin dalej upiera się ze jak sie karmi to na 100% nie zajdzie się w ciążę, ale jak jej powiedziałam że czasem mam przerwę 7,8 godz bo Mała śpi to już sie zawachała i stwierdziła ze jest jednak ryzyko. Teraz mam schize i boję sie wpadki bo musze skończyć szkołe w przyszłym roku a z dwójką to już byłoby nierealne.

Bira mam chustę i świetnie mi sie nosiło w niej Blankę, ale niestety chirurg zabronił jak okazało sie ze Mała ma problem z biodrami i muszę jej bardzo szeroko nóżki rozkładać. Chusta-świetny wynalazek ale jak jest wszystko ok z bioderkami.
A powiedz mi jak Twoje psiury reaguja na Ingusię? Bo mój kompletnie jej nie zauważa i traktuje jak powietrze, totalna olewka.

Co do jedzenia to nie wiem tak naprawde ile Blanka zjada bo je tylko z cyca. Na razie mam bardzo dużo pokarmu i mam nadzieje ze jeszcze ja pokarmię jakiś czas.

Dobra idę spać...do jutra...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry