reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mam pytanie, czy któraś z was miała, lub może ma lekkie zawroty głowy? bo moje objawy ograniczają się do bolących piersi, lekkich mdłości, zmęczenia i zawrotów głowy właśnie, ale to takie miłe niedogodności;)
Aga mi sie zdazylo krecenie w glowie moze ze dwa razy.
Ale to pewnie tez objaw ciazy:tak:

reklama
Przepraszam za dwa wpisy - brak wprawy, obiecuję poprawę :).
Aga 1981 - ja miewam zawroty głowy, szczególnie jak wstaję, to chyba dość normalne w pierwszym okresie ciąży.

Witaj Lenke
Gratulacje.

Taka mala podpowiedz. Z prawej strony w dolnym rogu masz opcje EDYTUJ.
Jezeli zrobisz blad to wsicnij ten guziczek a zedytujesz wiadomosc,nie bedziesz musiala ich dublowac ;-)

hejka dziewczynki,wczoraj pisałam w innym wątku więc ponawiam jeszcze raz..Nic sie nie zmienilo. @ dalej brak:-) Objawy dalej takie same + wiecej razy siusiu.Doszło jeszcze oprócz bolących piersi, lekkie takie jakby mrowienie..No cóż..tak jak Ewa-Krystyna wciąż nie wiem czy do Was dołącze. Jeśli tak, termin byłby na ok.5 listopada.
No pozostaje mi cierpliwie czekać. Kurcze, miałam jutro testować, ale teściuku nie kupiłam, jakoś takoś mam lęki że znów zobaczę I krechę (już dwa testy były)No ale co się odwlecze..dopuki @ nie ma jest nadzieja..mam nadzieje jednak że tych objawów to sobie nie wkręcam

Aga, jak najbardziej tak. W ciąży zawroty głowy są normalna sytuacją (choć nie muszą być) Z Szymonem mialam ich oj dużo dużo, sinaków tez sie nabawiłam bo nie trafiałam czasem w drzwi hihi,tak mnie zakręciło

ACHA, W DNIU NASZEGO ŚWIĘTA ŻYCZĘ NAM ABY NAS MĘŻCZYŹNI DOCENIALI-NIE TYLKO W TYM DNIU :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry