reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzien dobry

poczytalam co u was, ale jestem jeszcze w pol snie i jakos bardzo wiem co i komu napisac :-(

dziekuje za komplementy w imieniu Davidka :-):-) chcialam wam pokazac jak juz te nozki prostuje w kolanach, bo nie wiedzialam czy wiecie oco mi chodzi.no i jak ladnie czyta gazete :-D:-D

reklama
Hej hej
U nas upał.;-)
Dziecko dziś raz się obudziło na picie,tak więc jesteśmy na dobrej drodze do przespanych nocek :tak:
Agnieszka H jak miło,że zawitałaś :-)
Mam nadzieje,że będziesz częściej się pokazywać.
A Lenka ma już sporo ząbków.
My z dwoma to sie chowamy :laugh2::laugh2:

Larvuniu,Sabinko testujcie.Chcecie,żebym padła z ciekawości ?:laugh2:
Sabinko narazie masz opóżnienie 2 dni,jeszcze może przyjśc :sorry2:

hej
ja wpadam tylko na chwile zapytac czy któraś z was stosowała DEBRiDAT na kolki.
jesli tak to proszę niech któraś z was napisze jak go stosowała
czy podawalyscie 3x1ml codziennie czy tylko jak dziecko miało kolki.

Beata może ty napisz jak to podawać,bo moja siora zielona jest i nie wie czy codziennie czy tylko jak występują kolki.

z góry dziekuje
ja uciekam bo jest u mnie rodzina,a na 18 do lokalu na urodzinki 50-te tatka.

DZIEN DOBRY MAMCIE:-)

Pusia dawaj dawaj fotki:tak:

Sabina ja wlasnie rano dostalam u mnie zmienilo sie zawsze mialam co 28 dni a teraz po poprodzie mam co 26 dni:tak:mam nadzieje ze dostaniesz@:tak:chyba ze cos sie szykuje:tak:

Z tego co pamietam Beatka super zemasz juz na dzien dziecka a co do paznokci to moglas jej powiedziec i powinna cos z tym zrobic:tak:

Aluska milam napisac wczesniej ale Amanda sliczna niunia jest i jak pieknie stoi:tak:
,Karina ide z reklamacją:wściekła/y:

dzien dobry!!
ja przy kawce z ogromnym bolem glowy siedze:szok::wściekła/y:
troszke poczytalam ;-)

nie, nie kochana, to nie zadne przepowiednie...
otoz w 2012 ma przelatywac jakas planeta ktora ma swoja orbite niedaleko ziemi no i przelatuje co iles tysiecy lat... no nie wazne duzo by o tym gadac ale sa poddobno jeszcze jakies przepowiednie majow i egipcjan(konczy im sie kalendarz no i wg nich koniec swiata nastapi 21,12,2012) w co akurat nie wierze tylko ciekawi nas caly czas ta planeta no i wypowiedzi norwegow:dry:

sabinka co ma byc to bedzie i tak mialas plany na jesien nie?? no ale sama rozumiem, ze lepiej pozniej jak szybciej:-pwiec trzymam kciukasy:tak:
Asix współczuję bólu
wogole to wczoraj bylam z M w sklepie po lewarek:sorry2: no i gosciu przy kasie spojrzal na Macka (bo trzymalam go na rekach ) i powiedzial cos w stylu do mojego M: o boze przeciez ten maly to twoja miniaturka, mala kopia twojej twarzy:dry: do tej pory nie wiem czy to komplement czy nie, no ale zwrocil sie do mnie mowiac ale niech sie pani nie przejmuje, bo uszy to chyba ma po pani:-p co za koles co??? ale w szoku bylam, bo on prawie krzyczal jak to mowil-tak byl zdziwiony!!:shocked2:
:-D:-D:-D:-D:-Ddobre z tymi uszami

:-)Hej!

Anineczka mnie wezwała, więc jestem :tak:

Nie odzywałam się, bo po powrocie do pracy nie mam już na nic czasu. Normalnie podpieram się nosem.

U nas ogólnie OK, wróciłam do pracy jak pisałam, odciągam pokarm w kibelku, wprowadzamy coraz to nowe posiłki, kupiliśmy spacerówkę, dywan do zabawy, Lusia ma już 7 zębów, raczkuje i nawet staje w łóżeczku :szok:

Bardzo mało jednak je i to mnie trochę niepokoi, jest w 10 centylu. Zupki to potrafi łyżeczkę zjeść, kaszki w ogóle nie rusza...

Mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie...

Witaj Agnieszko 7 zębów:szok:
czesc kochane!

ale mi Was brakowalo :sorry2:
maly wlasnie mi zasnol, wiec troszke sprobuje ponadrabiac w skrocie caly tydzien :tak:
Cześć Larvuniu
Hania wczoraj powiedziala swoje pierwsze slowo.............BABA:laugh2::laugh2::szok::szok::rofl2:
Liluś no to gratulacje dla Hanusi

dzień doberek :-) no nocka dzisiaj całkiem nieźle i zapomniałam wczoraj napisać że Oliwia w końcu mówi mama:-):-):-)( wiem że to jeszcze nieświadomie tak jak inne baba dada tata łała itp , ale jak pięknie brzmi :-D:-D:-D)
beata podobno tak jest że jak pierwsze dziecko da ci w kość to nastepne bedzie spokojne i na odwrót :tak:, a jak byś miała kolejne to też da w kość nie wiem czy to do konca prawda:rofl2: w mojej rodzinie sie sprawdziła ale to może zbieg okoliczności:-p:-D

sabinko próbowałam nawet łyżeczką i nawet troszke wypiła , cały dzień latałam nad nia jak jakaś nawiedzona żeby dała choć pare łyków :rofl2::rofl2::sorry2:

asix nawiedzony ten gostek jakiś :szok:

lilka gratuluje pierwszego baba :-D:-D

no lece poprasować i uszykować się bo jutro wyjeżdżamy na komunię bratanka i zarazem chrześniaka męża :sorry2::dry:

Dziunia jednak nie chcę się przekonać jak jest za 3 razem:-D

hej
ja wpadam tylko na chwile zapytac czy któraś z was stosowała DEBRiDAT na kolki.
jesli tak to proszę niech któraś z was napisze jak go stosowała
czy podawalyscie 3x1ml codziennie czy tylko jak dziecko miało kolki.

Beata może ty napisz jak to podawać,bo moja siora zielona jest i nie wie czy codziennie czy tylko jak występują kolki.

z góry dziekuje
ja uciekam bo jest u mnie rodzina,a na 18 do lokalu na urodzinki 50-te tatka.

Debridat poprawia motorykę jelit i tym samym powinien likwidować kolki podaje się napewno przed jedzeniem w dawkach w przeliczeniu na kilogram masy ciała.Jest w ulotce mam nadzieję ze pomogłam ja go osobiscie nie stosowałam wczesniej był Coorinax ale go wycofali juz z obrotu to tam była specjalna strzykawka z kilogramami nabierało sie tyle ile dziecko wazyło.kathe Marysi podawała pamiętam

lece do wyrka bo jutro mam szkolenie pa do wieczorka miłej niedzielki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry