Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Asix idz się wyśpij kochana ;-)
U mnie dziś mąż ma dyżur,czyli moja laba.
Jaki list z końcem świata?
Kolejny Nostradamus?

Karinka Ci powiem że ja zawsze miałam co 30 dni i po porodzie też co 30 no kurde oprócz tego miesiacai lepeij mnie nie strasz z tym szykowaniem czegoś
ło matko nie teraz..:-)
wiec trzymam kciukasy
no i gosciu przy kasie spojrzal na Macka (bo trzymalam go na rekach ) i powiedzial cos w stylu do mojego M: o boze przeciez ten maly to twoja miniaturka, mala kopia twojej twarzy
do tej pory nie wiem czy to komplement czy nie, no ale zwrocil sie do mnie mowiac ale niech sie pani nie przejmuje, bo uszy to chyba ma po pani
co za koles co??? ale w szoku bylam, bo on prawie krzyczal jak to mowil-tak byl zdziwiony!!

Jakos staram sie o tym nie myslec ze moglabym by w ciazy 

Ja tez zapracowana, tylko w weekendy zagladam...Karinka Ci powiem że ja zawsze miałam co 30 dni i po porodzie też co 30 no kurde oprócz tego miesiacai lepeij mnie nie strasz z tym szykowaniem czegoś

:-)Hej!
Anineczka mnie wezwała, więc jestem
Nie odzywałam się, bo po powrocie do pracy nie mam już na nic czasu. Normalnie podpieram się nosem.
U nas ogólnie OK, wróciłam do pracy jak pisałam, odciągam pokarm w kibelku, wprowadzamy coraz to nowe posiłki, kupiliśmy spacerówkę, dywan do zabawy, Lusia ma już 7 zębów, raczkuje i nawet staje w łóżeczku
Bardzo mało jednak je i to mnie trochę niepokoi, jest w 10 centylu. Zupki to potrafi łyżeczkę zjeść, kaszki w ogóle nie rusza...
Mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie...

wowczesc kochane!
ale mi Was brakowalo
maly wlasnie mi zasnol, wiec troszke sprobuje ponadrabiac w skrocie caly tydzien![]()

lilka-a do ciebie pytanko z innej beczki:
otoz ostatnio z M interesujemy sie koncem swiata-wiem ze moze to zabrzmi glupio ale zaczelo sie wszystko od listu puszczonego w internet przez czlonka norweskiego rzadu no i teraz z M siedzimy w tym po uszy no ale konkretnie chcialam zapytac czy u was o tym glosno, bo ogladalam program na cnn ze norwegia jako jedyna sie do tego przygotowuje i na arktyce zbiera zapasy zywnosci!!! nie pamietam miejscowosci ale to jest dostepne w necie.
zreszta przeraza mnie to wszystko....
dobra koncze juz smucic
dobrej nocy!!

Karinka Ci powiem że ja zawsze miałam co 30 dni i po porodzie też co 30 no kurde oprócz tego miesiacai lepeij mnie nie strasz z tym szykowaniem czegoś
a z tego co przypominam sobie to Tobie chodzilo po glowie podobnie jak mnie ze na jesien kiedy maly bedzie mial roczek pomyslec o drugim baczku;-):-) tak wiec na pewno dostaniesz a jezeli nie to przyspieszy sie o kilka miesiecy
maluszek hehehehczesc kochane!
ale mi Was brakowalo
maly wlasnie mi zasnol, wiec troszke sprobuje ponadrabiac w skrocie caly tydzien![]()

:-)Hej!
Anineczka mnie wezwała, więc jestem
Nie odzywałam się, bo po powrocie do pracy nie mam już na nic czasu. Normalnie podpieram się nosem.
U nas ogólnie OK, wróciłam do pracy jak pisałam, odciągam pokarm w kibelku, wprowadzamy coraz to nowe posiłki, kupiliśmy spacerówkę, dywan do zabawy, Lusia ma już 7 zębów, raczkuje i nawet staje w łóżeczku
Bardzo mało jednak je i to mnie trochę niepokoi, jest w 10 centylu. Zupki to potrafi łyżeczkę zjeść, kaszki w ogóle nie rusza...
Mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie...
7 zebow jak ladnie
i widze ze niezla z niej spryciula

)
, a jak byś miała kolejne to też da w kość nie wiem czy to do konca prawda
w mojej rodzinie sie sprawdziła ale to może zbieg okoliczności