reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
tyle sie napisalam no i wszystko mi zniknelo-teraz raz dwa naklikam dopoki pamietam:

ladina-moze sprobuje z tym nocnym karmieniem moze sie uda

beata- zazdroszcze nocek bez karmienia- kurcze i poszlo ci tak latwo ;)

aluska-amanda to sliczna dziewzynka no irzeczywiscie bedzie miala branie, ze hohohoho!!
wisienka-davidek juz prawie biega widze;-):-D
no i widac ze lubi czytac jak matti-ale madrzy ludzie z nich wyrosna-intelektualisci bym rzekla:-D:-D

dobra widze ze pusytki to spadam do wyrka
milego weekendu!!!!
papapapapa!!

a zapomnialabym
karina i co zadecydowalas z interesem??

lilka-a do ciebie pytanko z innej beczki:
otoz ostatnio z M interesujemy sie koncem swiata-wiem ze moze to zabrzmi glupio ale zaczelo sie wszystko od listu puszczonego w internet przez czlonka norweskiego rzadu no i teraz z M siedzimy w tym po uszy no ale konkretnie chcialam zapytac czy u was o tym glosno, bo ogladalam program na cnn ze norwegia jako jedyna sie do tego przygotowuje i na arktyce zbiera zapasy zywnosci!!! nie pamietam miejscowosci ale to jest dostepne w necie.
zreszta przeraza mnie to wszystko....
dobra koncze juz smucic
dobrej nocy!!

a ja znowu tak późno:sorry2: , ale niestety nie miałam wcześniej czasu nocka taka sobie ale nie najgorsza :sorry2:, w dzień pranie, sprzątanie , zakupy :-D cały dzień męczyłam malutką żeby coś piła bo taki upał a ona ani jeść ani pić przez cały dzień wypiła tylko 150 mleka i 100 soczku :szok::szok: mam nadzieje że jutro będzie lepiej boje się żeby sie nie odwodniła:baffled::szok::szok:

lilka gratulacje dla męża:-D:-D

aluśka mała jest super pięknie stoi :-):-)

wisienka synek nieżle zasuwa ,zazdroszcze :-):tak:

miłego weekendu i dobrej nocki

dzień doberek:-)
Wisienka super Davidek śmiga:-)
Liluś wielkie gratulacje dla mężusia!!!!!!!!:-) super...
Aluśka Amandzia booossskkkaaa jessssssttttt:-) ślicznie stoi śliczne włoski wogóle miodzio dziewczynka:-)
Pusia to miałaś przeboje z wodą..........współczujje:-/
Women no to czekasz z niecierliwoscią na ząbeczka:-) trzymam kciuki żeby szybko się pojawił...:-)
Beatko super że przedszkole zzałatwione:-) i udanych występów:-)
Dziunia to rzeczywiście nie wiele zjała i wypiła Oliwka;/;/ musi dużo ppić to napewno ja w najgorszym wypadku Kapikowi łyeczka wciskam on łyzeczka to zje wszystko albo też wypije normalnie z kubeczka bez smoczków...jakoś sie nauczył i tylko czasami się mu wyleje z buźki:-)
Asix Anineczka co wy o tych końcach świata:-)

a zapomniałam napisac czekam niecierpliwie na @!!!!!!!!!!!! no żesz miałam go mieć 29!!!!!!!! dziś jest 31!!!!!!!!!!!!! cholerka!!!!!!!!!!!!! wnerwa mam lekkiego mam nadzieje że to nie to o czym myśle:-) ja przepraszam ale dopiero po weekendzie na bierząco bede z wami bo dzis mam kilka rzeczy do zrobienia a jutro jedziemy na chrzciny no i tak w kółko mam nadzeje że przez to moje biegania itp itd @ jak nie było tak nie ma:D:D:D

Dzień dobry!

Obudziła nas mucha okropna przez uchylone okno kuchenne wleciała a mogliśmy sobie ciut pospać.
Ogladałam PS kocham cię wczoraj ale się spłakałam ale super film polecam
Jeszcze nie poczytałam ale z ostatniej stronki
Sabinko szalejesz widzę w sumie bardzo fajna różnica wieku by była:tak:
Asix teraz to ja mam dobrze normalnie wszyscy mówią złote dziecko, spokojne, ładnie je, cały czas od ucha do ucha śmieje się no i śpi jejku czym sobie na to zasłużyłam:laugh2:Michał mi dał tak do wiwatu ze odpoczywamy teraz

caly dzien spedzilysmy w ogrodzie :-)
ja poopalalam swoje biale nogi i troche ryjka :-D:-p bom blada jak corka mlynarza heheee

Beatko ja polecam ten garnuszek na klocuszek :tak: kupilismy Milenie jak miala 8m. i mimo iz nei umiala wrzucac w odpowiednie ksztalty tych klockow to np.nosek jak sie dusi od gada i jej to pasilo i...do dzis sie nim bawi :tak: takze warto wydac te kaske bo zabawka dlugo posluzy,a napewno twoj synek jeszcze sie pobawi :rofl2:
Hania uwielbia jak ten nosek sie zapala patrzec na niego i sluchac

Mila mi padla juz o 19 :-D
Hanie co jakis czas slysze z sypialni,jak jeszcze raz sie odezwie to biore ja i idziemy na ogrod chwilke posiedziec bo tak cudnie cieplo ze sie nie moge nacieszyc:-)

Lilka dzięki dzisiaj kupię garnuszek:tak:Nie chcę zeby miała duzo zabawek wolę takie polecone a nie że znowu w kacie będą leżeć

Beata no to dzisiaj ogladamy :-):-) ja pewnie o 20 zaczne ;-)
powodzenia jutro na szkoleniu no i gratuluje sie dostania synka do upragnionego przedszkola!!!

aluska dopiero teraz zauwazylam foteczke :szok::szok: jejciu jaka Amandzia jest sliczna i jak pieknie stoi, i te jej wloski no cud miod!!!!!!
Aluska mozesz byc dumna mamuska ze amsz tak sliczna coreczke!!!!

pusia nio to masz szczescie ze nie zapomnialas aparatu !!!!b:))))
czekam na fotki

Wisienka dzięki:tak:

............Amandzia śpi :tak:zjadła na kolację 125g kleiku ryżowego a potem possała cysia:tak: ciekawe jak szybko zgłodnieje:dry:
Pogoda dzisiaj dopisała :tak::-):-) było cieplutko aż miło do domu się wcale nie chciało wracać:-);-)

Liluś dzięki za tego posta :tak:;-)podniosłaś mnie na duchu:-):-):-)

mieszkanko nadal poszukiwane:-(:-(:-(

Karina widzę że zakupy miałaś udane:tak:;-) super:-D:-D:-D

Beata współczuję źle zrobionych pazurków:-(:-(:-(
Trzymam kciuki za Michała żeby go trema nie złapała przy recytowaniu wierszyka:tak::-D:-D
Gratki dla niego za dostanie się do przedszkola:tak::-D:-D:-D

Amandzi jeszcze nie kupiliśmy klocków :dry: ale siada na podłodze i innymi zabawkami się bawi:sorry2: potrafi się sama zająć przez około 2 minuty:szok::szok::szok::crazy:

Pusia super że Kacperkowi tak się podoba na basenie:-):tak::-D
Miłego spędzania czasu z rodzicami:tak::tak:;-)

Wisienka dziękuję w imieniu Amandy za komplementy :-D:-D;-)
Jestem bardzo dumna ze swojego Skarbu:-):-):-):-)

Dobranoc Babeczki-Laseczki:-):-):-):-):-);-)

Aluśka dzięki:tak:Naprawdę Amandzia niesamowita

Wisienka ale david zasuwa nasza Balbina ruchliwa ale tak szybko nie myka bardziej turla się:-D

reklama
DZIEN DOBRY MAMCIE:-)

hej :))

My po basenie czekamy na dziadków już niedługo powinni być :tak:.
A na basenie było po prostu cudownie takiego humoru to Kacper nigdy nie miał śmiał sie w głos uśmiechał jak go pani brała żeby pokazywać co mamy robić to cieszył się hahah aż instruktorka nie mogła wyjść z podziwu . DOBRA WIADOMOŚĆ MIELIŚMY APARAT więc potem dam zdjęcia (jeśli wyszły bo M robił ;-)) i filmik też będzie :-):-). Oki to póki co papa

Pusia dawaj dawaj fotki:tak:

dzień doberek:-)
Wisienka super Davidek śmiga:-)
Liluś wielkie gratulacje dla mężusia!!!!!!!!:-) super...
Aluśka Amandzia booossskkkaaa jessssssttttt:-) ślicznie stoi śliczne włoski wogóle miodzio dziewczynka:-)
Pusia to miałaś przeboje z wodą..........współczujje:-/
Women no to czekasz z niecierliwoscią na ząbeczka:-) trzymam kciuki żeby szybko się pojawił...:-)
Beatko super że przedszkole zzałatwione:-) i udanych występów:-)
Dziunia to rzeczywiście nie wiele zjała i wypiła Oliwka;/;/ musi dużo ppić to napewno ja w najgorszym wypadku Kapikowi łyeczka wciskam on łyzeczka to zje wszystko albo też wypije normalnie z kubeczka bez smoczków...jakoś sie nauczył i tylko czasami się mu wyleje z buźki:-)
Asix Anineczka co wy o tych końcach świata:-)

a zapomniałam napisac czekam niecierpliwie na @!!!!!!!!!!!! no żesz miałam go mieć 29!!!!!!!! dziś jest 31!!!!!!!!!!!!! cholerka!!!!!!!!!!!!! wnerwa mam lekkiego mam nadzieje że to nie to o czym myśle:-) ja przepraszam ale dopiero po weekendzie na bierząco bede z wami bo dzis mam kilka rzeczy do zrobienia a jutro jedziemy na chrzciny no i tak w kółko mam nadzeje że przez to moje biegania itp itd @ jak nie było tak nie ma:D:D:D

Sabina ja wlasnie rano dostalam u mnie zmienilo sie zawsze mialam co 28 dni a teraz po poprodzie mam co 26 dni:tak:mam nadzieje ze dostaniesz@:tak:chyba ze cos sie szykuje:tak:

Z tego co pamietam Beatka super zemasz juz na dzien dziecka a co do paznokci to moglas jej powiedziec i powinna cos z tym zrobic:tak:

Aluska milam napisac wczesniej ale Amanda sliczna niunia jest i jak pieknie stoi:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry