• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Asix Wszystkiego Najlepszego

Marzeń, o które warto walczyć.

Radości, którymi warto sie dzielić.

Przyjaciół, z którymi warto być

i nadziei bez której nie da się żyć.

a ty ile latek konczysz??

beata 28? :szok::szok: az tak staro wygladam czy co? :-D:-Dczemu myslalas ze mam z 28??

lilka to super ze Milcia tak reaguje na dzidzie :-):-) a nie mysli czasem ze Hania to zywa Lalka? :-):-D:-D

anitt nie ma to jak miec mleko pod reka tzn w cycu :laugh2::laugh2:

Hehehe ja mam 28 lat skonczone w lutym:tak:

Asix wszystkiego najlepszego dla Ciebie

reklama
No cos ty Sabina, dystrybutorow z pokarmem babci nie zostawie:P Jedyny minus karmienia piersia :/

A co do wieku, to ja chyba jestem najmlodsza... Mam 22 latka :P

Asix rowniez wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-):-):-):-)

Sabinka to wujek po 4 babach sie poddal?:-D:-D
moj dziadek dal sobie spokoj po 3 corkach :-D:-D

Wisienka,Mili juz duza i nie traktuje Hani jak lalki :-)
na poczatku byla tak nia zafascynowana,ze troszke to tak moze wygladalo,ale Mila od zawsze bardzo ciagnela do dzieci i ja mysle ze poprostu mega szczesliwa byla ze w koncu ma jakiegos rowiesnika w domu :-)

matko jak mnie Hania dzis dobija
ino na raczki,i tylko sie bawic
wymiekam :baffled: bo w przeciwnym razie....wyjca wlancza :baffled:

kochane wszystkim wam dziekuje za piekne zyczonka, a imprezka oczywiscie w sobote ;)
wlasnie wrocilam z M z krotkiego spacerku i powiedzial do mnie"tylko pamietaj jak pojdziesz na impreze do kogo jestes przypisana" hehehehe!!zazdrosnik!!

Asix Wszystkiego Najlepszego

Marzeń, o które warto walczyć.

Radości, którymi warto sie dzielić.

Przyjaciół, z którymi warto być

i nadziei bez której nie da się żyć.

a ty ile latek konczysz??

No cos ty Sabina, dystrybutorow z pokarmem babci nie zostawie:P Jedyny minus karmienia piersia :/

wisienka ja koncze 26 latek w tym roku wiec sabinka my jeden rocznik jestesmy, nie? (82?)
kochane zajrze pozniej bo musze nakarmic malego i spadamy na zakupki moze kupie jakies ciacho raz mi sie nic nie stanie jak troche slodkiego zjem ;)
no i oczywiscie kupie winiunio :)

no witam po weekendzie:-) , widzę że w miare spokojnie było , chyba wszystkie korzystały z ładnej pogody:-D:-D , ja niestety męczyłam się na komunii:sorry2: , ale mała była dzielna i taka kochana że nie mogę wyjść z podziwu :szok::laugh2::laugh2: dzisiaj od rana boli mnie głowa i jestem zamulona jakaś , cały dzień nie moge dojść do siebie:baffled::confused2::shocked2::eek:

bira super że malutka śpi sama , a ty sie przyzwyczaisz z czasem:-D

mirka zazdroszcze , ciekawe kiedy ja bedę mogła powiedziec że wyglądam dobrze w bikini (chyba nie prędko):-p;-)

pusia gratuluje pierwszego ząbka:-D:-D

women wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj lepszego :-D:-D:-D

co do wieku to mi w listopadzie stuknie 29 :zawstydzona/y:

beatko wszystko będzie dobrze zobaczysz , myśl pozytywnie ( jak nasza mała miała 2 tygodnie dostałam pismo ze szpitala że zrobiono jej jakieś testy DNA i wyszło jej że ma coś podwyższone co może wskazywać na mukowiscydozę i trzeba było powtórzyć badanie na wyniki czekaliśmy ponad 2 miesiące koszmar czekania tak że poniekąd wiem co przechodzisz) wszystko będzie ok:tak::tak::tak::tak::tak:

Załączniki

• uśmiechnij się.jpg
    uśmiechnij się.jpg
    7,6 KB · Wyświetleń: 69
Anitt czemu odpada zawsze Szymusia na chwilke można podrzucic babci

sabina Anitt ma Dominika ;-) Szymus jest Kariny :laugh2::laugh2:

anitt chyba nie, aluska chyba najmlodsza :blink:

na poczatku byla tak nia zafascynowana,ze troszke to tak moze wygladalo,ale Mila od zawsze bardzo ciagnela do dzieci i ja mysle ze poprostu mega szczesliwa byla ze w koncu ma jakiegos rowiesnika w domu :-)

lilka to super!!!
tylko jak pozniej beda sobie podkradaly kosmetyki czy sukienki to juz nie bedzie tak rozowo :laugh2::laugh2:

wisienka ja koncze 26 latek w tym roku wiec sabinka my jeden rocznik jestesmy, nie? (82?)

asix to wy stare dupy ;-):laugh2::laugh2::-D:-D:rofl2:
a tak powaznie to rocznik 84 tak mi sie wydaje ze tutaj rzadzi :-):-)

wczoraj zdadlam cwierc arbuza i dzisiaj mam sensacje :baffled:
beata moge cos wziasc na biegunke jak karmie cycem?

Cześć lasencje:-)

Women, Asix, wszystkiego najlepszego :-):-)

Ale Wy młode wszystkie jesteście:-) Ja się do seniorów tutaj zaliczam;-) W grudniu mi 28 stuknie:-)

Ladina, to poszalałaś ze zdjeciami:-) No i życzę owocnej randki kocicy:-) Zaliczyłyście już wystawy?

Beata, trzymam kciuki za Olę. Będzie dobrze:-) Musi:-)

Miety to bym napewno nie dala- aha no i niech nie przyjdzie Ci samej do glowy pic miety, bo moze Ci laktacja zaniknac;-)

Kurde, moze to dlatego mi cycki zaczęły tak wcześnie wysychać:baffled:

Women, poproszę o kawałeczek torcika. Kocham słodycze:-)

Anineczka, gratulacje dla Matta:-) A chłop bierz w obroty. Może się skuci na córeczkę;-):-)

Jolie, ratuj... ile czasu uczyłaś się wiązać chustę? Ja jestem chyba jakaś tępa i do tego mam zdecydowanie niewspółpracujące dziecko... Kurcze wieczorem będę ćwiczyć. A chusta swoja drogą super.

U nas super dzień. Wreszcie dotarła do mnie kasa, która szła z Holandii dwa tygodnie. Co za bank to ja nie mogę. Także poszalałam dzisiaj trochę:-) Inga śpi... ciekawe kto będzie spał w nocy:baffled: No i najważniejsze :-):-):-):-) Mamy ząbka:-):-) Takiego mega niespodziewanego, ponieważ Inek nie miała żadnych objawów ząbkowania:-):-) Teściowie wczoraj nie przyszli, ja byłam u nich. Inga nie dostała od nich żadnej z ich trzech huśtawek, bo strzelili focha, że ich nie chcemy. W ogóle niczego nie dostała od swoich super dziadków. Za to mi dali 100, żebym sobie paznokcie zrobiła:baffled: Czyżby jakaś aluzja? Normalnie cycki m spadły:baffled:

reklama

Anitt przepraszam Cię że napisałam SZYMUŚ a nie Dominis:-) ucałuj odemnie Dominisia na przeprosiny:-) ja jak karmiłam to odciągałam tak żeby w razie płaczu mieli i wieczorem jak mały spał to na kaweczke lub coś dobrego szłam sobie:-)

Asix rowniez wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-):-):-):-)

Sabinka to wujek po 4 babach sie poddal?:-D:-D
moj dziadek dal sobie spokoj po 3 corkach :-D:-D

matko jak mnie Hania dzis dobija
ino na raczki,i tylko sie bawic
wymiekam :baffled: bo w przeciwnym razie....wyjca wlancza :baffled:

Liluś no poddał sie facet heheh:-)
a Kapikowi się włacza marudzenie na maxa!!!!!!!!! wrrrrrrrrr i cały dzień potrafi yyyyyy yyyy yyyy nie płacze tylko jęczy masakra nie wiem co gorsze...

kochane wszystkim wam dziekuje za piekne zyczonka, a imprezka oczywiscie w sobote ;)
wlasnie wrocilam z M z krotkiego spacerku i powiedzial do mnie"tylko pamietaj jak pojdziesz na impreze do kogo jestes przypisana" hehehehe!!zazdrosnik!!

kochane zajrze pozniej bo musze nakarmic malego i spadamy na zakupki moze kupie jakies ciacho raz mi sie nic nie stanie jak troche slodkiego zjem ;)
no i oczywiscie kupie winiunio :)

zazdrosny:D:D:D:D hehehe tak Asix ja też 82:-) :-) i jeszcze napewno Anineczka jest 82:-) i ktoś jeszcze???

no witam po weekendzie:-) , widzę że w miare spokojnie było , chyba wszystkie korzystały z ładnej pogody:-D:-D , ja niestety męczyłam się na komunii:sorry2: , ale mała była dzielna i taka kochana że nie mogę wyjść z podziwu :szok::laugh2::laugh2: dzisiaj od rana boli mnie głowa i jestem zamulona jakaś , cały dzień nie moge dojść do siebie:baffled::confused2::shocked2::eek:

bira super że malutka śpi sama , a ty sie przyzwyczaisz z czasem:-D

mirka zazdroszcze , ciekawe kiedy ja bedę mogła powiedziec że wyglądam dobrze w bikini (chyba nie prędko):-p;-)

pusia gratuluje pierwszego ząbka:-D:-D

women wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj lepszego :-D:-D:-D

co do wieku to mi w listopadzie stuknie 29 :zawstydzona/y:

beatko wszystko będzie dobrze zobaczysz , myśl pozytywnie ( jak nasza mała miała 2 tygodnie dostałam pismo ze szpitala że zrobiono jej jakieś testy DNA i wyszło jej że ma coś podwyższone co może wskazywać na mukowiscydozę i trzeba było powtórzyć badanie na wyniki czekaliśmy ponad 2 miesiące koszmar czekania tak że poniekąd wiem co przechodzisz) wszystko będzie ok:tak::tak::tak::tak::tak:

Dziunia o rajku no to ładnie przeszliście;/ ale na szczęscie wszystko okazało sie pomyłką?prawda? Jejku czemu oni nie robią tych badań dokłądnie...i stresują ludzi/....
Super że malutka taka grzeczna była na komuni...:-)

sabina Anitt ma Dominika ;-) Szymus jest Kariny :laugh2::laugh2:
anitt chyba nie, aluska chyba najmlodsza :blink:

lilka to super!!!
tylko jak pozniej beda sobie podkradaly kosmetyki czy sukienki to juz nie bedzie tak rozowo :laugh2::laugh2:

asix to wy stare dupy ;-):laugh2::laugh2::-D:-D:rofl2:
a tak powaznie to rocznik 84 tak mi sie wydaje ze tutaj rzadzi :-):-)

wczoraj zdadlam cwierc arbuza i dzisiaj mam sensacje :baffled:
beata moge cos wziasc na biegunke jak karmie cycem?

po pierwsze to prawda pomyliłam sie:-) dziekuje kochana:-) jakaś zakręcona jestem po drugie ja Ci dam starą!!!!!!!!!! rocznik 82 to starzy!!!!!!!11111111normalnie się przejadę naprawdę do tej Angli Wiśnia podpadasz:D:D:D :rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::-p:-p

Cześć lasencje:-)

Women, Asix, wszystkiego najlepszego :-):-)

Ale Wy młode wszystkie jesteście:-) Ja się do seniorów tutaj zaliczam;-) W grudniu mi 28 stuknie:-)

Ladina, to poszalałaś ze zdjeciami:-) No i życzę owocnej randki kocicy:-) Zaliczyłyście już wystawy?

Beata, trzymam kciuki za Olę. Będzie dobrze:-) Musi:-)

Kurde, moze to dlatego mi cycki zaczęły tak wcześnie wysychać:baffled:

Women, poproszę o kawałeczek torcika. Kocham słodycze:-)

Anineczka, gratulacje dla Matta:-) A chłop bierz w obroty. Może się skuci na córeczkę;-):-)

Jolie, ratuj... ile czasu uczyłaś się wiązać chustę? Ja jestem chyba jakaś tępa i do tego mam zdecydowanie niewspółpracujące dziecko... Kurcze wieczorem będę ćwiczyć. A chusta swoja drogą super.

U nas super dzień. Wreszcie dotarła do mnie kasa, która szła z Holandii dwa tygodnie. Co za bank to ja nie mogę. Także poszalałam dzisiaj trochę:-) Inga śpi... ciekawe kto będzie spał w nocy:baffled: No i najważniejsze :-):-):-):-) Mamy ząbka:-):-) Takiego mega niespodziewanego, ponieważ Inek nie miała żadnych objawów ząbkowania:-):-) Teściowie wczoraj nie przyszli, ja byłam u nich. Inga nie dostała od nich żadnej z ich trzech huśtawek, bo strzelili focha, że ich nie chcemy. W ogóle niczego nie dostała od swoich super dziadków. Za to mi dali 100, żebym sobie paznokcie zrobiła:baffled: Czyżby jakaś aluzja? Normalnie cycki m spadły:baffled:

Bira ło matko co za teśćiowie!!!!!!!!Jak oni mogą takimi tekstami jechać:!!!!!!! masakra...Biedna Ingusia nic nie dostała od nich ale co tam przynajmniej nie dostałas tych huśtawek co nie chciałaś:-) no i najważniejsze
GRATULUJEMY ZABECZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry