• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Indze jednak wyszły dwa zęby:-):-):-):-) Dwie dolne jedynki:-) Przed chwilką to odkryłam:-)

Bira gratuluje dwoch zabkow:tak:hehehe ale ja za to dostalam hustawke:confused:a z tymi paznokciami to dobre heheheheh:-D:-D

Moj maly wlasnie zasnal ale przez caly dzien malo co spal o jedzeniu nie mowiac o 10 zjadl 150 ml mleka i 180 dopiero zjadl teraz:szok:mysle ze to przez to cieplo ale za to pil jak oszalay trzy butelki po 150 a teraz zasnal mi przy butli:tak:
Dziewczyny jaki rozmair pieluch uzywacie?????Bo ja dzisiaj zalozylam jemu juz 4

Upatrzylam sobie kilka rzeczy powiedzcie co myslicie o nich????

Przydalaby mi sie jakas sukienka jeszcze i moze rybaczki lub inne spodnie Women podeslij mi link do swojej strony mzoe u Ciebie cos znajde bo szukam dla siebie i meza?????

Dziunia
:szok:jezu ale musieliscie przezyc stres:szok: Dobrze , ze sie wszystko wyjasnilo.

Beatko
A Ty kiedy bedziesz wiedziec cos wiecej?? Czekaja Was jeszcze jakies badania?

Bira
Gratulujemy zeboli:tak: Super, ze tak bezbolesnie:-)
Nelly zaliczyla jedna wystawe, ale 2 dniowa;-) (drugie i pierwsze miejsce:-p).
Wlasnie odebralam maila, ze sie nie moga z kocurem dogadac, mam nadzieje, ze jednak dojdzie do skonsumowania zwiazku:-D

Karina
pieluchy 4 to my juz nosilismy dawnoo;-), teraz4+ Co do bluzeczek to 2 mi sie niepodoba a reszta fajne, tylko zalezy jak beda lezaly.

Pomylke wybaczam :D Tez kiedys sie pomylilam z czyims imieniem ale szybko zedytowalam posta, buziaka przekaze i bedziemy kwita :))

Bira gratulujemy zabeczkow, ja tez juz bym chciala zobaczyc male perelki Domisia a tu nic :)

Karina mi sie najbardziej podoba ostatnia pozycja, ja lubie takie rzeczy bo zakrywaja wszystko co mam miedzy biustem a pupa :)) A nie jest zbyt ciekawie tam u mnie :P

Ja uzywam Huggies 4+, tzn dzisiaj kupilam ale i tak sie pomylilam, bo ostatnio mialam 5MINI i mi duzo bardziej pasowaly. No ale nic, moze przetrzymamy jeszcze te 60 pieluch :P

po pierwsze to prawda pomyliłam sie:-) dziekuje kochana:-) jakaś zakręcona jestem po drugie ja Ci dam starą!!!!!!!!!! rocznik 82 to starzy!!!!!!!11111111normalnie się przejadę naprawdę do tej Angli Wiśnia podpadasz:D:D:D :rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::-p:-p

chcialam cos napisac, ale widze ze tu bija
:-D:-D:-D:-D :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

kurcze nudzi mi sie niemilosiernie :baffled: maly spi9 caly dzien
moze w weekend wpadnie do mnnie przyjaciolka z sob/niedz ktora mieszka w londynie, :-):-) super by bylo

bira gratuluje

karina
bluzeczki wszysytkie ladne

pusi ale masz zdolnego synka!!!!!!!!!! jak on ladnie macha raczkami

hej

My po spacerku i zabawie na kocyku :tak:.

Kacper wykapany, zjadł a teraz usypia :-).

A tu jeszcze mam jeden z filmików z basenu :-)
YouTube - Na basenie

Zaraz zasiadam przed TV na M jak miłość :-D

Pusia ja juz nie wypowiadam sie na temat szkraba Twojego:tak::-);-)bo wpadniesz wsamozachwyt jeszcze hehehehe.A tak wogole jestes kochana gdyby nie Ty to nie obejrzalabym znowu M jak Milosc:tak:

Za 15 minut bedzie facet ktory ma robic u nas remont moze cos doradzi i obejrzy i wyceni ile wezmie:tak:

Co do sklepu to wiecie co tak myslelismy i myslelismy z mezem i jestesmy bardziej sklonni zeby otworzyc normalny sklep u nas i dodatkowo ze sprzedaza internetowa tylko to tyle kasy ale dzisiaj bylam juz pytac sie o lokal bo bedzie najprawdopodobniej do wydzierzawienia ( zreszta on jest praktycznie obok naszego obecnego sklepu) tylko babka chce tam 3 tysiace za najem.Spora kwota my w naszym placimy 1100 no ale bedzie trzeba podjac decyzje woz albo przewoz bo to jest juz duzo kasy potrzebne na to wszystko

Beatko tak mysle sobie o Tobie i Olence i nie martw sie na zapas zobaczysz ze bedzie dobrze

Karina bluzeczka nr 2 oszalamiajaca!!!
BIERZ JĄ :-)

reszta rowniez fajna :tak:

ja mam takiego nerwa ze chyba cisnienie mam podniesione :crazy: kto mi je podniosl?? HANIA!! ta dziewczyna od paru dni daje mi tak popalic ze najchetniej do pzredszkola bym ja oddala:baffled: ale tego nie zrobimy bo by nam sie nie kalkulowalo...gdyby nie kasa juz by byla na liscie :baffled: no co za diabel z niej maly nooo
od urodzenia daje mi popalic
typowy skorpion :baffled:
do tego K. jeszcze nie ma i tez mu sie dostanie
w du..ie mam ze jest w pracy
zjebke dostanie - musze sie wyzyc :baffled::wściekła/y:

reklama
Dziękujemy ciociom za gratulacje:-) Normalnie szoka jeszcze mam po tym odkryciu:-) Ale swoją droga zarąbista ze mnie mamusia, ze niczego nie zauważyłam. Gdybym dziś nie postanowiła wychochlować Ingowych dziąseł to chyba bym przez następny miesiąc nie wiedziała, że młoda ma zęby;-)

Sabinka, w godzinkę dwa. Pięknie:-) To sobie chłopak poszalał:-)

Ladinka, gratuluję sukcesów:-) My jednak mamy bardziej skomplikowane z psami;-) min. trzy wystawy w tym jedna międzynarodowa zaliczone na minimum bardzo dobry po ukończeniu 15 miesięcy plus u niektórych ras testy psychiczne bądź szkolenia, badania w kierunku dysplazji itp Ale z jednej strony to bardzo dobre :-) Szczególnie dla nabywców szczeniąt:-)
W każdym raze trzymam kciuki za zaciążenie kocicy:-)

Karina, my już od dawna jesteśmy na 4. Myślę o zmianie na 4+

Pusia, niesamowity jest ten Twój maluszek:-) Basen to świetna sprawa:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry