Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Asix ale mnie wychłostałaś

Współczuje - na pewno bardzo sie zestresowałaś ale dobrze, że już przeszło. Trzymam kciuki, żeby ta alergia sie w końcu skończyła.
My wróciliśmy ze spacerku , poszliśmy do parku z kocem. Kacper posiedział, poleżała pobawił sie a ja powdychałam świeżego powietrza . Potem dołączył do nas mężuś. Teraz Kacper robi sobie drzemkę. Przed snem wykąpał sie pod prysznicem z Mężem ( uwielbia kiedy z prysznica lecą na niego kropelki).
Normalnie to kapiemy go w jego wanience (taka z tych większych).
Zmierzyliśmy go i ma 72,5 cm (koszykarz to z niego nie jest hihi)
Beata pierwszy raz slysze zeby tak szybko wychodziła reakcja obronna organizmu jesli chodzi o wysypkę,matko świeta ja to bym chyba w panike wpadła - podziwiam i wspolczuje
Kurcze biedna ta Oleńka malutka tylko musi przechodzić.
.
Beata przeogromnie wspolczuje![]()
wiesz co Women? ja ogladam na Discovery Doktor G-patolog sadowy
i tam tydzien temu byl przypadek mlodej 22-letniej dziewczyny ktora zmarla z powodu tak silnej reakcji alergicznej
jechala z kolezankami samochodem,miala otwarte okno i nagle zaczela sie zle czuc
poszla na tyl samochodu i sie polozyla
zaczelo jej sie duszno robic,zrobila sie cala czerwona i dostala na ciele tak jak Olenka w blyskawicznym tempie wysypki,tzw.pokrzywki
w szpitalu nie udalo jej sie uratowac....
i w tym programie mowili ze nie wiadomo dlaczego ale nie ktorzy ludzie tak maja...to jakos fachowo sie nazywa,jaki byl powod tak silnej reakcji alergicznej,niestety nie udalo sie ustalic
i dlatego Beata potrafie sobie wyobrazic co pzrezylas....:-
-
-( oby nigdy wiecej
Pusia to prawda z tymi rozmiarami,ale ogolnie ja mam roznych firm i jakos sie pokrywaja :-)
Hania sie obudzila a Mila zasnela
chce ktos Hanie na godzine??![]()

Pusia widze ze lubisz M jak M :-)
to dla ciebie ;-) PUDELEK - Mucha w sukni ślubnej!
a ja lece na NA wspolnej![]()