• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie kochane listopadówki.

Wpadam przelotem. U nas skwar - pewnie jak wszędzie, a co za tym idzie mnóstwo czasu spędzamy na dworze (dla Sabiny - na polu ;-)). Przez to niestety bb zostało zaniedbane. Nie uda mi się wszystkiego nadrobić, bo nie mam kiedy :-(
Tymek nadal ma białą kropkę na dziąsełku, pewnie bardzo powoli wyłazi ząb. Pije dużo wody i wcina już mięsko, oj jak mięsko Mu smakuje. Po domu "łazi" w samej pieluszce i tak tez śpi, a przez temperaturę jaka ostatnio panuje w domu ma małe kłopoty z zasypianiem.
W naszym "cudnym" wózku zaczął zacinać się hamulec, normalnie "jak nie urok to...". A tak się cieszyłam jak go kupowaliśmy. Ale na pewno go nie sprzedam, z różnych powodów.
Trochę spacerujemy z chustą, ale teraz jest tak gorąco, że byłaby to dla nas męka.

Ściskam Was mamuśki i mam nadzieję, że wkrótce uda mi się zasiąść przed komputerem i poczytać co słychać u Was i Waszych dzieci.

Anineczko - ślicznie wyglądasz w swojej fryzurce.

reklama
Joile buziole kochana ;-):tak::tak:
Wybaczam Ci brak czasu dla nas :laugh2:;-)
Tylko całkiem o nas nie zapomnij :-p:-);-)

Ja siedze,dom w rozsypce.Burdelek zrobiłam i nie chce mi się tego ogarnąć
I nie będe tego robić,bo namawiam Antka na drzemke...z marnym skutkiem.:oo:
A mi się tak chce spać :baffled:
Matt śpi w najlepsze :evil:

dzieki dziewczyny za odpowiedz odnosnie kapania, no to my tez chyba dzisiaj wykapiemy w zwyklej wannie bo w tej malej to juz niewygodnie, trzeba nosic wode i potem wylewac...

3 h mnie nie bylo a tu 3 strony :szok::-):-)
Hania wymeczona poszla spac,a Mila wariuje z kolezankami :-)

Lilka tak tak tak!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja kawy bez tego mleka nie wypije :-):-) to mleko to ja moge pic i bez kawy :P

Lilka w koncu, gratuluje!!!!!!!!!!!

tak myslalam :-)
a wiesz ze ja nie wiem jaką ma to mleko kosystencje bo nie uzywalam nigdy,ale moja mama kiedys zrobila na ciasto z tego mleka polewe toffi :-) pyyyyyszna byla :-)

dzieki za gratki

P.S. zazdroszcze gimnastyki ojj zazdroszcze :happy:

Asix dzieki :-):-):-)

lilka-tak zapamieci to tu jest link o tej planecie co wczesniej pisalam nie wiem juz czy to prawda czy nie.....

YouTube - NIBIRU Norwegian leader's letter of WARNING

i z CNN
YouTube - Doomsday Norway CNN- 2012 Planet X ?

dobra spadam sie troche przespac

Asix dzieki
poslucham po rozmowach w toku :-)
ja mam nadzieje ze to nie koniec swiata
nawet nei chce o tym myslec bo jesli mialoby to byc prawda to nie zdecydowalabym sie ani na jedno dziecko by nie cierpialo:-(...

Beata pierwszy raz slysze zeby tak szybko wychodziła reakcja obronna organizmu jesli chodzi o wysypkę,matko świeta ja to bym chyba w panike wpadła - podziwiam i wspolczuje.

Beata przeogromnie wspolczuje :szok::szok:

wiesz co Women? ja ogladam na Discovery Doktor G-patolog sadowy
i tam tydzien temu byl przypadek mlodej 22-letniej dziewczyny ktora zmarla z powodu tak silnej reakcji alergicznej
jechala z kolezankami samochodem,miala otwarte okno i nagle zaczela sie zle czuc
poszla na tyl samochodu i sie polozyla
zaczelo jej sie duszno robic,zrobila sie cala czerwona i dostala na ciele tak jak Olenka w blyskawicznym tempie wysypki,tzw.pokrzywki

w szpitalu nie udalo jej sie uratowac....
i w tym programie mowili ze nie wiadomo dlaczego ale nie ktorzy ludzie tak maja...to jakos fachowo sie nazywa,jaki byl powod tak silnej reakcji alergicznej,niestety nie udalo sie ustalic
i dlatego Beata potrafie sobie wyobrazic co pzrezylas....:szok::-(:-(:-( oby nigdy wiecej

dzieki dziewczyny za odpowiedz odnosnie kapania, no to my tez chyba dzisiaj wykapiemy w zwyklej wannie bo w tej malej to juz niewygodnie, trzeba nosic wode i potem wylewac...

ja wlasnie z tych powodow porzucilam wanienke...glownie sama kapie i dzwiganie jej nie bylo dla mnie zbyt lekkie

Jolie witaj i zagladaj czesciej :-)

widze ze wszystkie maluchy ladnie spia :-):-)

Zmierzyliśmy go i ma 72,5 cm (koszykarz to z niego nie jest hihi:-D)

pusia i tak duzy, moj tylko 64/65 :-):-)

Lilka a Hania ile ma cm dlugosci?

Co sie dzieje z Anlulką,Sylwią,Misią,Sugar,Pati,Kunda,halooo reszta mam !!! Prosze uczestniczyć w forum,nalegam hihih.

women z Pati co sie dzieje to ty chyba najlepiej zorientowana :-D:-D
ja tez jestem, ale ze nikogo nie ma to zaczelam grac w literaki

Women chcialabym zaglosowac ale to trzeba sie zalogowac??
bo nie widze gdzie by kliknac by oddac glos hmmm :confused:

Wisienka nie mam pojecia ile Hania ma cm:confused:
mysle ze ok.70cm,bo ona sie malutka urodzila 48cm i potem urosla o 13cm,czyli miala 61cm jakies 3 meichy temu
w kazdym razie jeszcze nosimy 68cm i wchodzimy pwoolutku na 74rozmiar ubranek

kathe a po co ty przenosisz wode?? :szok::szok: ja mam jego wanienke w wannie i nic nie musze przenosic :-):-)

lilka to straszne co ty mowisz o tej dziewczynie :szok::-(

cos mi sie porobilo i nie moge koloru czcionki zmienic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Women chcialabym zaglosowac ale to trzeba sie zalogowac??
bo nie widze gdzie by kliknac by oddac glos hmmm :confused:

Wisienka nie mam pojecia ile Hania ma cm:confused:
mysle ze ok.70cm,bo ona sie malutka urodzila 48cm i potem urosla o 13cm,czyli miala 61cm jakies 3 meichy temu
w kazdym razie jeszcze nosimy 68cm i wchodzimy pwoolutku na 74rozmiar ubranek

Z tymi rozmiarami to różnie bywa bo rozmiar rozmiarowi nie równy Kacper ma body np rozmiar 80 i są takie idealne ... nie wiem jak oni te rozmiary określają :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry