reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Misiu,
ja robiłam jakis tydzien temu mocz, morfologie, bialko CRL (czy jakos tak) i toxoplazme IgM - zaplacilam 70 zl... tez wszystko prywatnie.:dull:
Ale jak trzeba to trzeba...

A powiedz, cytomegalia to tez jakas choroba odzwierzeca? Mialas juz kiedys robione takie badanie? Ja dzwonilam do laboratorium i robia cytomegalie IgM (obecne zakazenie) i IgG (stare...), i nie wiem ewentualnie ktore robic, toxo robilam IgM. A tak w ogole to na wynik czeka sie 2 tygodnie (toxo mialam nastepnego dnia...)

reklama
no i musze uciekac...
znowu nocka u babci...
juz sie wykapalismy... i zbieramy sie...:-D
nie wiem ile to jeszcze potrwa, bo dzis nasz fachowiec zabral zabawki i poszedl... po rozmowie, ze jak widzac tempo w jakim to robi to za kazdy dzien opoznienia od ustalonej kwoty odejmiemy mu 50 zl... hmm, mial robic 10 dni a dzis minely 3 tygodnie... a zeszloby mu jescze z tydzien... no i poszedl... ach...

dobrej nocki:tak::tak:

heeeeej
anulka gratuluje ruchow :-D ja poczulam jak malenstwo sie kreci jakos pare dni temu.... moze juz bedzie z tydzien :tak: teraz czuje je coraz czesciej i wyrazniej:-D nie sa to kopniaczki ale czuje maluszka...

ooo shrek leci na tvn, pedze ogladac :-D lubie bajki a co... a szczegolnie te smieszne...
buziole mamuski :***

no i musze uciekac...
znowu nocka u babci...
juz sie wykapalismy... i zbieramy sie...:-D
nie wiem ile to jeszcze potrwa, bo dzis nasz fachowiec zabral zabawki i poszedl... po rozmowie, ze jak widzac tempo w jakim to robi to za kazdy dzien opoznienia od ustalonej kwoty odejmiemy mu 50 zl... hmm, mial robic 10 dni a dzis minely 3 tygodnie... a zeszloby mu jescze z tydzien... no i poszedl... ach...
dobrej nocki:tak::tak:
Hmmm, no to chyba za wiele nie zarobi :D Ja na jego miejscu to śmigałabym że hej :)

reklama
heeej
dziendoberek :-)

ja juz po sniadanku, po spacerku z piesolkiem i teraz bede szla posprzatac w kuchni bo wczoraj mi sie niechcialo.

milego dzionka mamuski :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry