Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Chodzimy na szkołe rodzenia, tzn. już prawie kończymy i powiem wam ze to jest niesamowita sprawa. Ja zupełnie nie mam doświadczenia jeżeli chodzi o małe dzieci, bo w rodzinie dawno już nie było noworodków, więc taka szkoła naprawde dużo daje takim laikom jak ja
Ostatnio np uczyliśmy się kąpać. Chociaz ja i tak pewnie spanikuję przy własnym dziecku no ale przynjamniej jakąs teorię już znam

)!
i pod koniec juz chcialo mi sie ryczec... na szczescie do polski wracam juz z innym kierowca to chociaz bede mogla sie wyciagnac i odpoczac. Ale to jeszcze`prawie trzy tygodnie wiec staram sie nie myslec, tylko wypoczywac i wykorzystywac meza do obslugiwania mnie;-) Chcemy zrobic trochre zakupow dla malej, juz upatrzylismy fajny lezaczek i kojec. Dzisiaj idziemy na dalszy rekonesans sklepowy:-) My podobnie jak Kajunia widzimy sie z mezem tak "czesto" ze musimy wszytsko kupowac sporo wczesniej. No to fajnie masz, bo mój to z gotowaniem troszkę cienko....Jakie masz psiaki?
Witajcie,
dopiero zaczynam na forum i będzie to moje pierwsze dziecko :-).
Termin mam na 23 listopada.
Pozdrawiam
Madika
[/url][/IMG]![]()
u mnie w Bydgoszczy kosztuje 500zł,oczywiście trzeba mieć anastezjologa który się tego podejmie bo to jemu dajesz kasę:sick:
tak wogóle to ZZO rzekomo jest bezpłatne ale niestety w takim przypadku moze byc podane wg wskazań lekarza a oni rzadko takie wskazania mają
ja mam już właściwie ustalonego,bo moja przyjaciółka rodziła w marcu właśnie z ZZO i teraz juz do tego lekarza dzwoniła czy sie podejmie
naprawdę wolę zapłacić tą kasę i mieć luz
niz się męczyć tak jak przy porodzie z Samim
ta moja psiapsiółka urodziła córcię 4280kg z uśmiechem na ustach,nie czując bólu
:-);-)

OOOO!!!! Women, bidulko!!! A na fotkach tak szczesliwie wygladaliscie!!! Przykro mi!!! MOim zdaniem nawet jezeli tatus dziecka sie zwinal i Ciebie zostawil to Ty powinnas walczyc o to chociaz by materialnie zapewnil dziecku byt!!! Wiem ze moze teraz o tym nie myslisz ale nie poddawaj sie!!!
A moze sa jeszcze szanse na inny obrot sprawy??? Moze znow bedziecie razem i razem przywitacie juniorka?????