Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

(swieto narodowe). Wlasnie mnie wyrecza z przygnebiajacych prac domowych;-)
Ja to jakas sknera sie zrobilam;-) Tym razem jeszcze nic ciazowego nie kupilam, chodze jak obdartus w rozciagnietych dresach;-)
, mój mężuś i ja jesteśmy w szoku.Oszczędna jestem jak nigdy.
jakaś dziwna jestem. Ostatnio słysząc delkatną irytację w głosie mojego męża rozpłakałam się, a za chwilę sama z siebie się śmiałam.
Malinois mam dokłądnie tak samo... poprostu to jest straszne......... ja dziś w nocy się obudziłąm i zaczęłam ryczeć nie wiem o co i nie wiem czemu:-) masakra poprostu:-) Wkurzaja mnie wszyscy dookoła:-) a do tego z pracy ciązgle cos odemnie chcą i chyba zaczynam już niewyrabiać.... ile taki nastrój bezie jeszcze sie utrzymywał ....bo ja taka też nigdy nei byłam.........
Wkurza mnie jak co 2 dni ktoś mnie odwiedza....wkurzają mnie znajomi że chcą sie spotykać ...ja piernicze przejajaja:-)

ojojoj niedobrze, ale cieszę się,że nie jestem sama ;-).Sabina łącze się z Tobą w tej niedoli. ;-)Myślę,że to minie jak się hormony ustabilizują czyli albo po porodzie, albo po okresie karmienia piersią. Mam nadzieję,że po tym pierwszym :-) Najśmieszniejsze jest to,że zazwyczaj ryczące chwile mam rano, jak jestem wypoczęta i wyspana
Wczoraj na pocieszenie włączyłam sobie "Włatcy móch" (chyba tak się to pisze)- zobaczyłam Czesia i już mi się poprawił humor. Zresztą najczęściej tak szybko można mi ten humor poprawic jak zepsuć, więc nie jest źle.

Pomoze mi przez jakis czas przy dzieciach i juz sie doczekac nie moge
:-)