reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam Drogie Panie

misiu po pierwsze ukłon w Twoją stronę - lista przepiękna :tak: SUPER :-) spódniczka extra :tak: ACHA gratuluję rozpoczęcia 7 miesiąca ciąży :tak::tak::tak:

sabinko piękna sukienka

Krecik gratuluję studnióweczki :-)

anineczko, women cześć lasencje :-)

Czy ja dobrze widze? U was sa 3 pary blizniakow?:szok::-)

majandra faktycznie jest 5 par bliźniaków :-D w lutym były "złote strzały" ;-)

a ja dzisiaj nie śpię od 5.00 :zawstydzona/y: maluchy się obudziły i skaczą do tej pory :cool2: chyba lubią jak się z nimi bawię i gonię ich pytki :-D wtedy dostaję też konkretne strzały :szok: super, super :-) a jutro już wraca mężuś :rofl2:

Witam kobietki!!!
Sabinko twoja sukienusia tez jest cudowna! Ja poluje na cos takiego ale jak ktos nie chodzi czesto posklepach, tak jak ja to moze dalej sobie marzyc! hihihi

Dziekuje za gratulacje-faktycznie jeszcze 100 dni!!!

Anineczko Ty tez dzisiaj siwtujesz stodnioweczke!!! Gratulacje! Ciekawe czy urodzimy w ten sam dzien?????

Misiu wracajac do zmiany fryzurki to moge Ci polecic super zaklad fryzjerski!!! Na pewno slyszalas o "Le Grand" na Wita Stwosza! Ja tylko tam strzyglam swoje wloski! Sa w kazdym razie rozne opinie ale ja chodzilam do Moniki Szymankiewicz- mlodej dziewczyny z wyobraznia! Nawet moja mama do niej chodzila!

Anineczko i Krecik
Gratulacje studniowkowe:tak:
Kajunia
Do skurczy lydek ,jesli mozna tak powiedziec to przywyklam.Budze sie w nocy z wyciem i tyle.Od dwoch dni boli mnie lewa lydka i drazni mnie to.Tez pozeram magnez i niewiele pomaga.
Misia
Sliczna lista!Zaraz wysle PW.
SPodniczka tez super!Ciekawe jak sie bedzie nosic?

Slyszalam ze na skurcze miesni powinno sie pic soczek pomidorkowy! Nie wiem czy to pomaga bo sama nie mam tego problemu!! Mam jednak nadzieje ze jak ktoras z was to wyprobuje to pomoze!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry