• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
nie mogę spać:no::dry:
obudziłam sie godzinę temu i lipa...
nic mnie boli ale brzuch mam twardy jak kamień
co by tu robić....
hm...w sumie mam ugotowane warzywa do sałatki,
więc moze je pokroję:-p
albo....
poszukam na allegro worka do papci ze spidermenem....:cool2::laugh2:
śpijcie słodko brzuchatki:-D;-)

reklama
Dzieki wam dziewczyny za wszystkie odpowiedzi, widze ze nie tylko ja walcze z ta wilgocia :/
Postanowilam, ze kupimy suszarke (a na razie znajdziemy jakas pralnie w okolicy i tam bedziemy suszyc ciuchy) no i postaram sie jak najszybciej sciagnac z Polski tego Humistopa. Fajnie by bylo gdyby zadzialal bo jest taniusi i nie zuzywa pradu :) Zaczelam myslec pozytywnie, mam nadzieje ze wygram z wilgocia :)

My juz z synkiem sie obudzilismy, teraz jeszcze jakies pol godzinki i tatusia trzeba bedzie sciagnac z wyrka zeby szedl do pracki :P

dzień doberek:-)

Pati i co tam pokroiłaś sałatkę:-)??

Olpa to super że rumień już znika:-) wszystko bedie pięknie:-)

Misia Ty polujesz na pajaki a my z mężem na komary!! 2 z nami mieszkają!! i nie możemy ich za cholerke pyknąć:-) jak tylko pojawią sie na horyzoncie od razu się za nie bierzemy i nic:-) hehe

Anitt napewno wygracie;-) chyba że bezie taka franca jak te nasze komary:-)

a ja uciekam .... wracam koło 13... musze koleżankę zawieźć do pracy i potem zawieźć ją spowrotem na PKS! masakra! kobiete w 9 miesącu ciąży nawet męczą:-( no cóż....:-(

buziaki:-) miłego dnia:-)

Czesc Kochane Brzuchatki:-D:-D:-D

...u mnie noc po staremu... Pati, jakbym komputer miala nie przy lozku to tez bym chyba w srodku nocy go wlaczyla... ale tak szkoda mi budzic meza... a wstaje siusiu co 45 minut...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

teraz jedziemy kupic jakies owoce i moze cos na grilla, zobaczymy jaka bedzie pogoda, ale jakos zachcialo mi sie wypadu na dzialeczke - namowie rodzicow i moze troche jeszcze posiedzimy... zaraz bedzie zima, maluszek i wogole to juz ostatnia okazja...:-D:-D:-D

pa,pa

Witam z rana!
przepraszam, ze sie nie odzywalam tak dlugo, ale bylam znowu w szpitalu:sick:
od tygodnia mam regularne skurcze:dull:, ale pozatym nic nie ruszylo;-)Czuje, ze doczlapie sie z tym brzuchalem do teminu. Pozatym od wczoraj jestem strasznie opuchnieta,boje sie , ze jak mnie lekarka w poniedzialek zobaczy to znowu mnie wysle do szpitala:dull:

Anitt
czytalam o twoich problemach z wilgocia. Ja mam suszarke bebnowa i niestety prawda jest taka, ze duzo pradu zluzywa to uzadzenie. Wprawdzie sa tez suszarki energooszczedne klasy A, ale kosztuja dwa razy tyle co te klasy B i C.
Sa tez tak zwane secomaty, cenowo podobnie, ale zluzywaja duzo mniej pradu a ich dzialanie polega na tym, ze pranie rozwiesza sie,a urzadzenie to ¨wyciaga¨wilgoc z powietrza. Ludzie bardzo to sobie chwala, bo nie niszczy ubran tak jak moze to zrobic suszraka bebnowa.A tak to wyglada:
http://www.nettoshop.ch/index.php?cPath=24_130&osCsid=f7acffd7303607a1a0fecd0498ac5479

Anineczka
a mi sie Fabian podoba;-) Moja szwagieka ma synka o tym imieniu;-)

Pati
u mnie tez tak jest , ze mam brzuch jak kamien a nic mnie nie boli. Na Ktg wykazuje mi regularne skurczybyki;-) Wczoraj mialam np. co 5 minut twardy brzuchal, meczy mnie juz to:sick:

dzien dobry :-):-):-D:-D

ale sie dzis wyspalam ..........zupelnie jakbym nie byla w ciazy
( ok 2 razy przewrwa na siku ..........) ale poza tym bosko :-):-)

ide do ogrodka troche popracowac ........przygotowania do zimy ;-);-)

pati : wspolczuje nocki

dzien doberek

powiedzmy..
noc jako tako przespana,wstaje rano,nic mnie nie boli,ciesze sie a tu ledwo nogi rozprostowałam i sie zaczeło :zawstydzona/y:
na szczescie nie tak mocno jak wczoraj bo bym wykitowała chyba

usiadłam przed kompem i troszke mi mija....i co ja moge porobic w domu :wściekła/y::wściekła/y: NIC!!!!!

wkurzam sie bo jak baba nie posprzata to niestety....dom nie wyglada jak powienien

Karol sie stara...wczoraj z pracy wrocil kolo 19,zrobil zakupy,ugotował obiad...wiec na sprzatanie nie ma czasu...a ja siedze jak kaleka,widze to i mnie to drazni :wściekła/y::sick:
ino dłuzej stoje to zaczyna mi napier...:wściekła/y:

ech....z rana i juz stekam :dull::confused2::confused2:

Dziendobry i ja sie melduje,nawet spalam dobrze maksymalnie budzilam sie 3 razy:-),wiadomo picie i siku.Zaraz zabieram sie za sniadanko,przygotowac obiad i male porzadki juz nie moge patrzec na ten balagan po tygodniowym leniuchowaniu:no:.Pozniej moze jakies zakupy dla maluszka:happy2:.

Lilka biedulko jak sie czujesz?

Larvuniu wytrzymaj jeszcze troche,nuda to najgorsza zmora:nerd:

Ladina trzymasz sie naprawde dzielnie:tak::-).

Pati jak samopoczucie?Moze sprubuj sie polozyc w ciagu dnia i odespac,ja tak czesto robie.

Zmykam na sniadanko bo mi zoladek do kregoslupa przyrosnie:-D,do pozniej brzuchatki.

reklama
Monika prasuj pieluchy kiedy są jeszcze wilgotne - efekt gwarantowany, moja mama mi pokazała ten sposób i faktycznie tetrówki są gładziutkie i bardzo szybko się prasują :tak::tak::tak:
Misia dziekuje bardzo za poradę nastepnym razem na pewno tak zrobię:-)
Ps.Chcesz szybciej urodzić Misia ze tyle sprzątasz :happy:

Pati bidulko o 3 w nocy sałatkę kroić to na prawde nie mogłas spać hehe:dull:

Ja wstałam wyspana,zjadłam śniadanko,poprasowałam reszte ciuszków zakupionych wczoraj,teraz troche sie lenię przed komputerkiem i pozniej ide sie szykować na urodzinki.Julia córka mojej dobrej kumpeli kończy dziś roczek i sie wybieram na imprezkę urodzinową.:-D

Larvunia wcale sie Tobie dziewczyno nie dziwie ze sie męczysz w tym szpitalu bo ja bym już chyba dawno zwariowała.Ile juz tam jestes?
Olpa witaj długo Cie nie było,Ciebie Ladina równiez witam cieszę sie ze wszystko ok
Sylwia przyjemnych zakupów życzę
Anit jak tam pranko?
Mirka lubisz grzebać w grządkach? Sadzić kwiatki?Ja bym chciała mieć swój ogródek przed domem,niestety mam ogród ale tylko trawa i drzewa owocowe przy moim psiaku nic innego nie zdało by relzultatu
Kajunia co u Ciebie i maluszków?
Sugar a jak tam zakupy?I jak samopoczucie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry