Witam z rana!
przepraszam, ze sie nie odzywalam tak dlugo, ale bylam znowu w szpitalu:sick:
od tygodnia mam regularne skurcze:dull:, ale pozatym nic nie ruszylo;-)Czuje, ze doczlapie sie z tym brzuchalem do teminu. Pozatym od wczoraj jestem strasznie opuchnieta,boje sie , ze jak mnie lekarka w poniedzialek zobaczy to znowu mnie wysle do szpitala:dull:
Anitt
czytalam o twoich problemach z wilgocia. Ja mam suszarke bebnowa i niestety prawda jest taka, ze duzo pradu zluzywa to uzadzenie. Wprawdzie sa tez suszarki energooszczedne klasy A, ale kosztuja dwa razy tyle co te klasy B i C.
Sa tez tak zwane secomaty, cenowo podobnie, ale zluzywaja duzo mniej pradu a ich dzialanie polega na tym, ze pranie rozwiesza sie,a urzadzenie to ¨wyciaga¨wilgoc z powietrza. Ludzie bardzo to sobie chwala, bo nie niszczy ubran tak jak moze to zrobic suszraka bebnowa.A tak to wyglada:
http://www.nettoshop.ch/index.php?cPath=24_130&osCsid=f7acffd7303607a1a0fecd0498ac5479
Anineczka
a mi sie Fabian podoba;-) Moja szwagieka ma synka o tym imieniu;-)
Pati
u mnie tez tak jest , ze mam brzuch jak kamien a nic mnie nie boli. Na Ktg wykazuje mi regularne skurczybyki;-) Wczoraj mialam np. co 5 minut twardy brzuchal, meczy mnie juz to:sick: