• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dobry wieczór mamuśki:tak::-)
ja dzisiaj cały dzień lekko śnięta jestem:cool:
zasnęłam chyba po piątej i wstałam o ósmej....
przed południem wyruszylismy z mężem sprawić sobie wyczekany od dawna prezent
a mianowicie aparat cyfrowy:-D:-D:-D
no i mamy...hihi,ciesze się jak cholerka
zaraz pstryknę fotke koszyczka do spania dla mojego Marcelinka malutkiego:-):-)
i Wam pokażę;-)
buziolki Kochane mamuśki:happy:

reklama
dobry wieczór
ja własnie wróciłam z urodzinek
Było bardzo miło hihih
Malutka zadowolona z prezentów.
A ja sie najadłam sledzi w occie i oleju i mam nadzieje ze prześpie noc hehe ale nie mogłam sie oprzeć taką miałam chęć.

Hejka!

Ja wczoraj byłam u moich rodziców, zostawiłam męża z synem i poszłam se precz od nich :-p w ciągu ostatnich dwóch dni tak puchnę, że martwię się, czy to nie stan przedrzucawkowy, ale na szczęście nie mam wysokiego ciśnienia :tak: no ale mam problem z włożeniem stopy do buta :happy:
Ostatnio dobrze mi robi kawa, tzn czuję się pełna energii i sprawy toaletowe mi idą dużo szybciej i sprawniej :zawstydzona/y::szok:;-):-D

Lilka rozumiem że pytasz o znieczulenie przed cesarką? Wiesz co ja byłam tak zaaferowana tym wszystkim, że dla mnie to wkłucie to był pikuś. Po prostu wiedziałam że muszą to zrobić, tak jak muszą pobierać krew do badań. Nie bolało mnie tak mocno. Chyba gorsze są skurcze porodowe :blink:

No to stukam się kawką :-)

dzień dobry:-)
witaj misiu;-)
ja też stukam się poranną kawką:-D
mężuś tradycyjnie niedzielną jajeczniczkę robi a ja pierwsze kroki na bb:cool:
nocka minęła spokojnie...
2 razy rundka do kibelka i to tyle atrakcji

słoneczko jesienne za okienkiem swieci takze w planie mamy wybrać się na spacerek...
trochę zdjątek porobic i liści jesiennych Samuel musi do szkoly pozbierac:-):tak:

misiu...czy Ty miałaś z Wikim cesarkę w znieczuleniu ZZO?

Milutkiej niedzieli:rofl2:

witam mamusie:-)

alez wczoraj sie stersu najadlam:-( moja mama bardzo zle sie czula-migrena na skutek brania silnych lekow chyba:confused2: bo bierze bardzo silne na kregoslup. Tata w sanatorium, brat w Angli wiec zostala sama w domu, dobrze ze mieszkamy z Kuba w miare blisko-20 minut jazdy autkiem to zajechalam w nocy sprawdzic jak sie czuje. Ledwo na oczy patrzyla:-(
No i ja przekonac zeby pojechac na pogotowie nie dalo oczywiscie rady:no:
ani zebym z nia zostala na noc w domu:no:
wiec cala noc mialam nie przespana bo czekalam tylko na tel od mamy- w razie jakby sie pogorszylo.
Dzis juz z rana jestem u niej, naszczescie jest juz lepiej ale zostane z nia do konca dnia bo uparta jest kobieta i wiem ze jak znowu sie zacznie to nie zadzwoni i nie poprosi o pomoc:confused2:
trzeba dbac o te nasze mamcie-babcie!!!:tak:

Wczoraj wysprzatalam swoj caly domek i wiecie co?lepiej mi sie zrobilo-przestal mnie bolec kregoslup i pachwiny:-)
Co do tego "czopu" to on nie mial konsystencji zbitej, tylko bardziej plynna z takim malym skrzepkiem krwi ale nic sie nie dzialo do tamtego czasu wiec mysle ze nie mam co panikowac. Dzidzia kopie tak jak zwykle:tak:
rozpycha sie cwaniara jedna:-) juz jej tam ciasno. Kocham te ruchy:-)

dzien dobry mamusie

ja dzis mialam smieszny sen , tzn od kilku dni mam dziwne sny ...... ale ten przynajmniej byl mily
snilo mi sie ze malenstwo kopalo i mozna bylo widziec raczki i nozki
i nagle tak jakby z torby kangura wyszla mala glowka ze slicznymi oczkami
spojrzala na mnie i znowu sie schowala
to bylo mile

jednak czasem mam nie mile sny
raz snilo mi sie ze bylam na porodowce i lekarz mi powiedzial ze dziecko przestalo oddychac
i to juz koniec ze musza je teraz tylko wyjac i to tak jakbym nie miala dziecka
ale sie splakalam i nawyzywalam tego lekarza bo tak zimno o tym mowil

naszczescie obudzilam sie i maluch odrazu mnie kopna jakby na znak ze wszystko ok

dziwne sa te sny w ciazy

ja jeszcze snilo mi sie ze urodzilam bliznieta ....... i sie tak strasznie dziwilam bo przeciez mialo byc jedno dziecko i ja nie mam nic gotowego na 2 ;-);-)

to tyle co pamietam z moich snow

pati : sliczny koszyczek

Dzień dobry
Ja właśnie przy śniadanku i herbatce z cytrynką
Noc przespana,takze wypoczęta jestem.
Kathhe kurcze widze ze Twoja mama jest tak samo uparta jak mój tata,tez do lekarza nie pójdzie jak sie żle czuje.

reklama
A mi sie teraz tez codziennie coś śni.
Wczoraj miałam sen ze moją Lara (amstafka) urodziłam młode szczenięta.
Tyle ze jedne wychodziły jej z nogi a drugie z pi*ki hihi
Jak sie obudziłam musiałam ją przytulić hehe ze taka dzielna była.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry