• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam sie niedzielnie:-):-)

Ja tez ostatnio miewam "dziwne sny" ...dzis mi sie snilo, ze nasze malenstwo juz sie urodzilo, spatunialo slodko w kolysce...
...tyle, ze na noc musialo byc u mojej babci...:sick::sick::sick: ...i bylo mi smutno, ze nie moge go zabrac do nas...

reklama
Witajcie Kochane!

Blaneczka jest już ze mną!!! Przyszła na świat 9.10.o godz.15.10. Ważyła 2750g i mierzyła 52 cm. Jest wcześniaczkiem ale dostała 10 pkt. Dopiero dzisiaj wypuścili nas ze szpitala. Jesteśmy szczęśliwe i okropnie zmęczone.

JAGODA MOJE GRATULACJE!!!!:-)
ALE SIE CIESZE ZE WSZYSTKO OKI:tak::-)
I ZAZDROSZCZE ZE JUZ MASZ SWOJA CORE PRZY SOBIE:-) odpoczywajcie teraz sobie:tak:

Jak troszke wypoczniesz to opisz jak to wszystko poszlo;-)

Jagoda GRATULACJE

mam nadzieję, że niedługo nadrobię zaległości :zawstydzona/y:
jak narazie cały swój czas spędzam z moimi bliźniakami :tak: pomimo, że są BARDZO grzeczne :-) budzą się co 3-4 godziny jedzą i śpią :tak:
jak tylko znajdę czas to opiszę swój piekelnie trudny pobyt w szpitalu :zawstydzona/y: i moją walkę z siostrami z oddziału noworodkowego o własne dzieci :wściekła/y:

wkleiłam parę fotek moich synków do galerii :-)

buziaki

reklama
Witaj Kajuniu! :-) pisz kochana bo wszystkie jestesmy ciekawe jak to było i jak teraz w domku sobie radzicie z maluszkami!

Jagódka!!!! Woooow super, że wszystko ok z Blaneczką! :-) Gratuluję!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry