• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
wiecie co? chciałam urodzic w listopadzie..1-ego lub 4-ego,bo Karol ma urodziny a potem imieniny i taki prezent no to super by był :-)

ale...przez te ostatnie uroki,typu to klucie/ból w prawym boku powoduje ze mam ochote urodzic juz dzis!!

i jakiekolwiek kłucie,parcie i wogóle..powoduje ze się zaczynam łudzic ze moze juz?? :happy2::cool::dull::confused2::happy::-D

nadzieje mozna miec nie?? :-D:cool::happy2:

reklama
witajcie mamcie
ja dzis umieram,boli mnie brzuch, rano podczas mycia zauwazylam jakis dziwny skrzep krwi ze sluzem:szok: ale bylo go bardzo malutko-gdzies tak wielkosci paznokcia wiec to na pewno nie ten slynny czop, ale co to bylo to nie wiem. Boli mnie brzuch i niedobrze mi:sick:
Poza tym dzis dostalam od rodzicow samochod:-D hehe uzywany z 2004 roku ale dziala:-) bede miala czym pedzic z uczelni do dzidzi na karmienie:tak: prawko mam od 17tego roku zycia ale nie jezdzilam za wiele wiec bede musiala wykupic kilka jazd zeby sie podszkolic.
lilka a ty powinnas chyba juz niedlugo sie rozdwoic:tak: kiedy czop odchodzi to chyba kwestia gora tygodnia:blink:

wspolczuje dziewczyny bezsennosci, mi tez sie ciezko spi ale jestem wiecznie tak zmeczona ze zawsze twardo zasypiam:blink:

no to powiem ze moj dobry humorek wynika z tego iz przestało mnie chwilowo bolec :-)

ide wiec prasowac :-p:-p:-p:-p

Olpa fajnie ze sie odezwałas :-) pisz czesciej ;-)
Larvunia a ty laptopka masz w szpitalu i tak mało piszesz no?? ty ty ;-):-)
Ladina super ze tez sie odezwałas :-) juz chciałam pisac do ciebie dzisiaj
biedna meczysz sie pewnie bardzo,ale zobacz jak długo udaje ci sie nosic te bobaski :tak: jestem pełna podziwu!!!
Women udanej imprezki :-) super ze ''zmienisz klimat'', tez bym gdzies sie wybrała :happy:
Misia widze odliczający suwaczek do godziny 0 :-)
w sumie fajnie tak znac date, bo sie mozna przygotowac ze wszystkim,ale z drugiej strony to nerwa bym miala na maxa
Misia czy to wkuwanie w kregosłup poprzednio cie bolało??
Mirka podziwiam,ja juz bym w ogrodku nic nie mogła zrobic :no:
brzuch mam tak nisko ze jak na kibel siadam to on na moich udach :-p:-p:cool::-D
Sylwia i co??? po zakupkach??
halo Kathe!!! who are you???? chyba nie tancowałas na zajeciach co??? napisz jak wykładowca to przyjął :-)

Anitt cos juz załatwiliscie??w zwiazku z mieszkaniem?? a co do suszarki to mozna kupic pralke 2 w 1 z suszarką,w sumie sie nad taka zastanawiam bo to o jeden grat mniej

Anulka napisze tutaj....masz extra chate!!!!!!!!!!!!!urzadzone bardzo w moim stylu :-)

no lasie pisac!! zaraz wszystkie sie rozdwoimy i watek padnie noooo

Motylinek i Kajunia pewnie zalatane przy blizniakach :happy:
dziewczyny wklejajcie fotki!!!!!

Krecik a co u ciebie????

przywołuje do porzadku wszystkie!!! a co!! :-):-):-);-)

oooo Kathe wywołałam cie myslami hihiihii :-)
wiesz co? ta odrobinka wydzieliny z krwią to chyba tez moze byc czop...poczytaj ale cos mi sie kojarzy ze tak tez bywa...
ogolnie ten czop to cos w stylu budyniu..baaardzo zbity,gesty

a ja czuje mega parcie i kłucie w srodku :cool: moze młoda cos kombinuje :-p:-p:-p:-p heheeee

no ale od meza mam zakaz rodzenia na ponad tydzien (wiecie,przeprowadzka :-D )

...Lilka, dzieki za komplementy naszego mieszkanka:blink::blink: i rozumiem Cie, ja ostatnio tez chodze jak paralityk i niewiele moge w domku zrobic... ciagle boli, ciagle kluje, napina sie... :-(:-(:-(

...Kathe... ja bym zadzwonila do lekarza, albo podjechala... zawsze lepiej chuchac na zimne...

Larvuniu, wierze, ze masz dosc, ale juz pewnie niedlugo bedziecie w domu - pisz do nas:tak::tak::tak:

Women udanej imprezki

Misia... oszczedzaj sie z tym sprzatniem i pitraszeniem... coby dotrwac do 22-go;-);-);-)

Ja zrobilam drozdzowke:-):-):-)

uciekam na chwile do rodzicow:tak::tak: do poklikania potem, pa,pa:-):-)

hej mamuski

jestem od czwartku w szpitalu 04 pazdziernika :sorry:...... womenn..... i mam naprawde dosc....
lilka kochana laptop to nie wszystko :blink:. Mam tu bardzo slabe lacze. Ledwo sie lacze z netem i bardzo czesto mnie wywala.... a wogole bardzo czesto tu spie:sick:, i zle sie czuje.... masakra.

dziewczyny dzieki wogole ze jestescie, bo inacej to bym oszalala :happy2:
buziaki kochane!!!! ....mija kolejny nudny dzien......

Women pranko wczoraj suszylam caly dzien przy maksymalnie otwartym oknie, wlaczonym grzejniku i przy tym sprzecie do odciagania wilgoci wiec jakos nawet niezle mu idzie to schniecie :)
Dzisiaj jak tylko zobaczylam sloneczko na dworze to od razu wylecialam z nim wiec teraz sobie grzecznie schnie przy sloneczku i wiaterku, mam nadzieje ze dzisiaj poprasuje :)

Lilka nic narazie nie robilismy, ja staram sie jakos walczyc z tym wszystkim i mam nadzieje ze sie uda :) Musze sciagnac z PL te humistopy to bedzie ok mysle :)
A co do pralko-suszarki to tez myslelismy o takiej, ale jak sie dowiadywalam, to skutecznosc suszarki jest wtedy duzo mniejsza i trzeba ladowac duzo mniej prania zeby w ogole wyschnelo.
Zreszta pralke mamy na stanie takze nie jest potrzebna. Tak sobie wymyslilam ze znajdziemy pralnie w okolicy i tam bedziemy wozic pranie zima. No a latem to wiadomo, sloneczko i wiaterek :) Po drugie nie mamy za bardzo gdzie postawic tej suszarki, musielibysmy miec taka ktora nie potrzebuje odplywu wody a one sa ok 2 razy drozsze od tych innych.

Ladina ja tez cie podziwiam, mimo ze tak wiele robisz, to jeszcze sie trzymasz :) Dzieciaczki na tym skorzystaja.

Misia musisz byc juz strasznie podniecona tym ze spotkasz swojego malucha tak niedlugo :) Szczerze mowiac to ja tez czekam na ta twoja cesarke bo chce juz zobaczyc nowego pazdziernikowo-listopadowego maluszka :) Nie moge sie doczekac

reklama
Ja na dzien dzisiejszy mam juz dosc.Coprawda zrobilam drobne zakupy,ale odczowam pewien niedosyt.Kupilam pojemnik na pieluchy,pochlaniajacy zapachy i zamierzalam kupic spiworek i posciel do lozeczka,ale nie moglam sie zdecydowac jaki desen wybrac bo do konca nie jestesmy pewni na 100% czy to bedzie chlopczyk:confused:.

Women udanej imprezki:-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry