reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
o jacie ....
ale sie mamuśki rozpisały,jest co nadrabiać:tak::-D
misiuniu...Wiku to mały rozbójnik...ale jaki cudowny:laugh2:
poza tym fajnie ze w piatek będziesz tulić Igorka:-)ja tez tak chcę:cool2:
łudze się ciagle ze może w tym tygodniu cos się wydarzy:-)
trzymam kciuki i slę buziaki.......

ja dzisiaj czułam się wyśmienicie...
gdyby nie fakt ze brzuch przeszkadza mi w wielu czynnościach zapomnieć bym mogła że w ciąży jestem:cool::cool2::happy:
jutro jadę do ginka...
ciekawe co powie

teraz zmykam poczytać co u Was....
:dull:

reklama
Misia fajnie ze już wiesz kiedy bedzie mały na świecie i możesz sie do tego przygotować.
Anulka fajny awarcik
sylwia no mój Dorian w 34 tyg ważył 2750 wiec ja juz nie wiem jak to jest z ta wagą,tez powiem wam ze zalezy od lekarza,jak potrafi dobrze odczytac usg.
Ja ucieka do łóżeczka.Dobranoc

Ps..Czy mogłabym mieć taką ogólna prośbe,zeby nie kopiować az tyle tekstu.Pliss

Witam wczesna pora;-),maz w pracy a ja po nieprzespanej nocy:dull:,z glowa pelna sprzecznych mysli:-(,juz nie wiem co myslec o tym calym zamieszaniu z maluszkiem,przekreci sie jeszcze czy juz nie:dull:?Nic do mnie nie dociera nawet wczorajsza rozmowa z mama nie pomogla:no:.Jak na poczatku myslalam o tym zeby porod byl bezbolesny to teraz boje sie kazdej formy bezbolesnej bo wiem ze i tak bedzie bolalo ale pozniej,wiec teraz marzy mi sie porod naturalny:cool:,niech boli ile musi ,a pozniej juz bedzie tylko lepiej,a po cc bedzie bolalo pozniej i to o wiele dluzej,panikuje bo wiem,ze jesli mnie pokroja to bede mogla liczyc tylko na pomoc meza:nerd:,a przeciez jest jeszcze Wero i nie da sobie chlpoina rady z zona po cc, malym bobaskiem i starsza corka,a gdzie dom i obiady?????????Wiem,ze jak bedzie trzeba to damy rade i jakos sie to potoczy:tak:,ale niepokuj zawsze pozostaje.Mam cicha nadzieje,ze za 2 tyg wydazy sie mala niespodzianka i dzidzia bedzie blowka w dol i bede mogla rodzic w wodzie tak jak sobie umyslilam:tak:.Wyzalilam sie i moze bedzie mi lepiej nie przejmujcie sie moimi marudami bo ja tak mam zawsze jak cos nie idzie po mojej mysli:zawstydzona/y::-p.Do pozniej brzuszki.Ide jeszcze troche poprzewalac sie na wyrko.

Sylwia z tego co wiem to sa rozne cwiczenia, pomagajace malenstwu zejsc glowka do kanalu rodnego. Poszukaj na necie, moze w taki sposob sprowokujesz dzidzie :)

no witam!!

a ja myslalam,ze dzisiaj z rana to pierwsza tu zajrze,hihihi!!
Sylwia-bedzie dobrze-sama zobaczysz,nawet jak cos ulozy sie nie po twojej mysli-my juz kobitki takie jestesmy,ze zawsze sobie damy rade :tak:

Anitt-tak patrze na twoj paseczek no i masz jeszcze miesiac do terminu,a u mnie juz tuz,tuz-noce mam za to coraz spokojniejsze,ciekawe,co??
Posurfuje jeszcze chwilke i ide znowu do wyrka!!
Stukam sie kubeczkiem z kakao z rana :-D
Do pozniej!!Pa,pa!!

Kajuniu wspolczuje takich pielegniarek

Jagoda gratulacje:-)
Cos widze ze juz coraz wiecej dzieciaczkow nie chce czekac na wyznaczony termin i sie pcha na ten swiat:-)

reklama
dzień dobry :-) ja już po badankach:-) oczywiscie siku i krew:-)
jade zaraz na pks po mamcię:-) przyjeżdzą na kawkę kurde a ja wczoraj wyprasowałam wszystko zamiast jej zostawić:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry