reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam sie:tak::tak::tak:

u mnie nocka lepsza, wstawalam tylko 3 razy:-D:-D:-D
obiadek wstawiony... tylko pilnowac... i potem wstawic ziemniaczki:tak::tak::tak:

wczoraj wieczorkiem wpadlam na pomysl, ze mozna przeciez z USG zrobic zdjecia:-):-):-) USG blaknie z czasem i w ogole... a fotki to fotki... no i pozbieralam wydruki, maz jak wroci z firmy to je zeskanuje, albo zrobimy zdjecia ze zblizeniem, a te ktore mam pozapisywane na plytach (5 plytek...) tez ladnie obrobimy, na kazdym zdjeciu dopiszemy, ktory to tydzien i zrobimy cyfrowe odbitki u fotografa... bedzie pamiatka:-D:-D:-D
no i mozna je powiekszyc, zeby bylo lepiej widac...:-):-):-)

a tak w ogole, to strasznie juz bym chciala tulic mojego brzdaca... jak wczoraj zobaczylismy jego buzke(po raz pierwszy nam sie pokazal) to jakos tak jeszcze bardziej dotarlo do mnie jak strasznie go kocham i juz chce... :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
czesc kochane

przyszłam sie przywitac bo cos dzisiaj sie zbyt dobrze nie czuje..
Milenka na spacerku z kuzynką wiec mam chwilke spokoju

dzisiaj wstałam o 13 godzinie :szok: normalnie porazka....ale mialam ciezką noc i do teraz chodze pijana

nam dzisiaj wg usg wybił 37tc :-):-):-) a wg OM mamy juz ok. 39tc :cool2::cool2:
ja tylko chce dotrwac do soboty i niech sie wreszcie dzieje,bo mam juz dosyc

szwagier jedzie teraz do Polski i przywiezie mi ostatnia rzecz dla Hani...regał przewijak z wanienką :happy: strasznie sie ciesze na ten sprzet

Misiu ty to juz pewnie odliczasz dni :-) no i jednak Waga bedzie :-)

ok ide sobie odpoczac bo ledwo siedze

buziaczki

halo dziewczynki:tak::-)
u mnie po wizycie..
lekarz badał mnie ,robił usg i zapis Ktg
widziałam buziulkę mojego Marcelinka:-D:-D:-D
sliczniusi taki tutulek:-)
synuś wazy 3750kg:cool2:
na Ktg miałam skurcze 40% których nie czułam wcale;-)
lekarz mówił ze powinnam się zmieścić w terminie jak na jego oko:happy::happy::happy:

póżniej poczytam bo teraz siły nie mam
zmykam do łóżeczka bo brzuszek boli

buziaczki mamuski:blink::blink:

cześć mamcie:-) wrociłam z wynikami badań i mnie trafi zaraz wylazło mi jakieś 5,52mmol/l cukru w moczu!! normalnie zwariuje...
do tej pory wyniki miałam idealne wyniki!! no to super na sam koniec...buuuupierwsze pytanie jakie mi zadała to czy jem witaminy no i powiedziałam że jem to powiedziała że prawdopodobnie od tego moze byc no i patrze a w nich 300% zalecanej dawki witaminy C:) a to ponoć związane... a przed poprzednimi badaniami nie jadłam witamin ...no i teraz mam za swoje:-(

ide zaraz poczytać co u was...

a właśnie mi łóżeczko przyszło wiec mam co dzisiaj robic skręcanie i przemeblowanie:-) heheh chociaz tyle się pocieszę:-(;-(

Witam sie rowniez po wizycie-oczywiscie nie tak kompleksowej jak wy:P
Siuski- wszystko ok
Serduszko malego- perfecto
No i jest ulozony glowka w dol :)
Nastepna wizyta za ponad 2 tygodnie, 1 listopada

Witam mamuśki!!!

W końcu mogłam do Was zajrzeć bo komp mi wysiadł i byłam odcięta od świata;-)
Ale mam do nadrabiania co tam u was. :szok:
Właśnie wstałam i co dziwne ostatnio czuję się jak nowo narodzona;-) A dziwne dlatego, że mam grypkę:wściekła/y: i byłam wczoraj u lekarza bo już nie wyrabiałam i musze brać antybiotyki i leżeć:no:

Jutro mam wizyte u gina i już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć synusia:-)
Ciekawe co powie jak mnie zobaczy taką chorą:confused:

Ale już za 3 tygodnie nie będę narzekać na nudę tylko o niej marzyć ;-);-);-)

Elbra powrotu do zdrowia szybkiego życzę:-) i miłego oglądania synka:-)

dzien dobry

dzis bolie mnie troche gardlo ..........mam nadzieje ze to nie znowu przeziebienie
tak na wszelki wypadek dzis siedze w domu w ciepelku

o rajciu a co was tak na chorowanie wzieło...:-( zdroofka:-)

czesc mamusie!
On strasznie sie boi ze zaczne rodzic sama w domu:cool2: tlumacze mu ze nawet jesli sie skurcze zaczna to zdazy po mnie przyjechac bo odrazu zadzwonie-ehhhh ci faceci:laugh2:

Kathe jak to się mówi wszędzie dobrze ale w domku najlepiej:-) a z facetami to prawda:-) heheh śmiesznie reaguja na końcówke ciaży:-)
mój też ma ciągłe stresy:-)

Ja wczoraj byłam z mamą na tej biopsji nieszczęsnej... Niestety lekarz twierdzi, ze wyglada to nienajlepiej:-( W środę mają być wyniki. Na przyszły czwartek umówiłyśmy się do onkologa. Raczej czeka ją operacja.... także mam cudowną końcówkę ciąży.

Bira wszystko będzie dobrze... zdroofka dla mamusi...

Dolaczam sie do chorowitkow :wściekła/y:
Przy ostatniej chorobie przepisal mi cukierki Halls i sztyft mietowy do wachania:laugh2:
Ot sluzba zdrowia :cool:

Nocke o dziwo przespalam cala,super sie spalo...nawet mojemu mezowi ,ktory zaspal do pracy :laugh2:
Sabinka zrob szybko pranie,moze mama sie jeszcze zalapie na prasowanie:-D

o rajciu nastepna chora........ szybko prosze zdrowieć ...:-) a służba zdrowia rzeczywiście świetne pomysły z Halls-ami ma:-)
mamcia umyła mi okno jedno:-) hehhehe a tak to poplątałyśmy się po mieście trochę:-)

No ty to jestes udana;-)
w zyciu bym na taki pomysl nie wpadla-a bardzo dobry jest-hehehe!!!
mnie dzisiaj stos prasowanka czeka no i obiadek do przygotowania
a zaraz na zakupy wyruszam-buzka dla wszystkich,pa!!

no sama się sobie zdziwiłam:-) hehehe a do 21 prasowałam wczoraj kurde:-)

Joli i bardzo dobrze lenia tez trzeba mieć:-)

Witam sie:tak::tak::tak:
a tak w ogole, to strasznie juz bym chciala tulic mojego brzdaca... jak wczoraj zobaczylismy jego buzke(po raz pierwszy nam sie pokazal) to jakos tak jeszcze bardziej dotarlo do mnie jak strasznie go kocham i juz chce... :tak::tak::tak::tak::tak:

Anulka super pomysł ze zdjęciami;-) chyba każda z nas juz by chciała dzieciaczki tulić :-) choć pewnie nie raz zatęsknimy za brzuszkiem:-)

czesc kochane

przyszłam sie przywitac bo cos dzisiaj sie zbyt dobrze nie czuje..
Milenka na spacerku z kuzynką wiec mam chwilke spokoju

dzisiaj wstałam o 13 godzinie :szok: normalnie porazka....ale mialam ciezką noc i do teraz chodze pijana
szwagier jedzie teraz do Polski i przywiezie mi ostatnia rzecz dla Hani...regał przewijak z wanienką :happy: strasznie sie ciesze na ten sprzet

Lilka to niedobrze że złe samopoczucie:-( pamiętaj jutro będzie lepiej:-)
i fajnie że sprzęcik jedzie:-)

halo dziewczynki:tak::-)
u mnie po wizycie..
lekarz badał mnie ,robił usg i zapis Ktg
lekarz mówił ze powinnam się zmieścić w terminie jak na jego oko:happy::happy::happy:
póżniej poczytam bo teraz siły nie mam
zmykam do łóżeczka bo brzuszek boli

buziaczki mamuski:blink::blink:

Duży Marcelek:-) cos mało działacie z mężusiem Pati:tak::tak:hehehe a termin juz tuż tuż:-)

Witam sie rowniez po wizycie-oczywiscie nie tak kompleksowej jak wy:P

Anit super że wszystko ok:-)

a my złozyliśmy łóżeczko z mężusiem :-) jak już urządzę kącik to oczywiście się pochwalę:-) tylko czekam na rysuneczki bo koleżanka mi rysuje postacie z bajek i poprzywieszam nad łóżeczko:-) zobaczymy jak to wyjdzie:-)

ide na jakis filmik:-) buziole:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry