reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja też sie nudzę mamcie bo chiałam jechac do pracy zobaczyć co się dzieje wychodzę do autka patrze a tu kapeć:-) no i lipa sama nie zmienie bo nie chce się przesilac no i zadzwoniłam po tatę ma być koło 13...no ale........nie wiadomo jak się wyrwie z pracy:-)

no to wzięłam sie za pranie:-) jedno wyprane:-) drugie się pierze:-) no i jeszcze pranie ręczne zostanie:-( buuuuuuu

reklama
Cześć mamcie.

Ja dziś spałam maksymalnie długo, jak na końcówkę ciąży, a do toalety wstałam tylko raz!!! To mi się podoba :-):-D

Wczoraj na chwilę przyszli do nas rodzice mojego męża spytać czy nie pomóc nam w malowaniu mieszkania. Powiedzieliśmy, że pomalujemy sami. Na co moja kochana teściowa (naprawdę jest kochana tylko czasem nadopiekuńcza) do mojego męża: przecież nie dasz rady, nigdy nie robiłeś malowania. Jak mąż to usłyszał, powiedziała, że teraz tym bardziej wie, że sam chce to zrobić. Podziękowaliśmy za chęci i powiedzieliśmy, że jak będziemy potrzebować pomocy to powiemy.

Życzę zdrowia wszystkim chorym i przeziębionym, Larvuni dużo siły.

Witaj Kajuniu.

czołem mamuśki;-)
ja właśnie z miasta wróciłam,
trza było przed porodowo kosmetyczkę zaliczyć:-D
brzuch twardy,pobolewa jak na @
juz nie wierze ze cos się zacznie dziać:-p dlatego zaraz sie za mycie okna balkonowego zabieram :cool2:

larvuniu....witaj słonko,dobrze ze w domku jesteś:happy:
jolie,sabinka,kajunia,kathe,anulka,elbra,mirka......buziaczki dla Was :-)
reszta mamusiek ....zameldujta się chociaż jak pisać nie chceta:cool2::cool2::cool2::cool2::tak::tak:

Pati ja też się upiękniam przed porodem:-) hehehe w piatek idę do kosmetyczki na 17:-) a co tam:-) chociaz fryzjera nie zdąże juz zaliczyc bo nie wysiedze tyle czasu w miejscu:_) to chociaż kosmetyczka:-)

może jednak się zacznie cos dziać:-) może to dziś:-) myj myj:-)

sabinka...bardzo bym się cieszyła,gdyby to dzisiaj było:tak::-)
ale jakos nie wydaje mi się:no:
ja do fryzjera idę dopiero 20grudnia:-D jestem zapisana
do tego czasu tylko maski we włosy będę wcierać,co by odżyły przed blondowaniem :-D:-D:-D

ja maski wcieram i wcieram:-) i co z tego:-) heheh już mam odrosty na pół głowy:-) :-)cholercia:-)
a wlaśnie mi uświadomiłąś że dobrze było by się zapisać do fryzjera:-) ja mam wesele brata 29 grudnia...a miejsc moze juz nie być:-) kurde

ja maski wcieram i wcieram:-) i co z tego:-) heheh już mam odrosty na pół głowy:-) :-)cholercia:-)
a wlaśnie mi uświadomiłąś że dobrze było by się zapisać do fryzjera:-) ja mam wesele brata 29 grudnia...a miejsc moze juz nie być:-) kurde
sabinko radzę się pospieszyc z terminem w tym okresie
ja chciałam na 22 grudnia i niestety nic wolnego
wcisnął mnie mój fryzjer na 20.12..na 20.30:wściekła/y:

reklama
o kurde to piękna godzina to co on całodobowo pracuje:-)

kurde zadzwonie jednak do mojej babeczki...bo jejku:-)
Pati a tak wogóle to już napewno bedzie Marcelek?:-) czy jeszcze jest szansa że zmienicie:-):-)
Larvunia miałaś odpoczywac a Ty pewnie biegasz po domku;-) :-)

a gdzie reszta mamusiek?????????????????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry